default-image

Στις 21 Ιανουαρίου το preview των Windows 10 για smartphones

Επιστήμη
Στις 21 Ιανουαρίου το preview των Windows 10 για smartphones

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνωρίζουμε ήδη ότι στις 21 Ιανουαρίου η Microsoft θα παρουσιάσει στο κοινό τα νέα Windows 10, μετά από περίοδο δοκιμών 4 μηνών.

Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο χρήστες δοκίμασαν την Technical Preview των Windows 10 και διόρθωσαν 1300 bugs, ενώ η εταιρεία σταδιακά εμφάνιζε μερικά νέα χαρακτηριστικά.

Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά θα παρουσιαστούν στις 21 Ιανουαρίου ώστε να ξεκινήσει η περίοδος δοκιμών, που θα διαρκέσει 6 με 9 περίπου μήνες μέχρι την τελική διάθεση στο κοινό, η οποία προσδιορίζεται τέλος καλοκαιριού - αρχές φθινοπώρου.

Ωστόσο, αυτό που δεν αναμενόταν ήταν η παρουσίαση των Windows 10 για φορητές συσκευές, καθώς, σύμφωνα με το The Verge, στις 21 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί και επίδειξη των Windows 10 για smartphones.

Επίσης, δεν αποκλείεται το νέο λειτουργικό για smartphones να ονομάζεται "Windows Phone 10", αν και η Microsoft θέλει το λειτουργικό να είναι ένα και ενιαίο για όλες τις συσκευές.

Τα Windows Phone 10, όπως είναι φανερό από την ονομασία τους, θα προορίζονται σε smartphones και tablets. Συγκεχυμένο είναι το τοπίο για το τι θα γίνει με τις υβριδικές συσκευές tablets/laptops.

Πηγή: e-pcmag.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News