default-image

Στο Δήμο Χερσονήσου ο Φ. Παρασύρης

Κρήτη
Στο Δήμο Χερσονήσου ο Φ. Παρασύρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, της αυτοδιοίκησης αλλά και πολίτες συναντήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια των πρωινών περιοδειών του ο Φραγκίσκος Παρασύρης, υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.

Αρχικά ο κ. Παρασύρης συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΝΗ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χ. Λεκάκη όπου συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του νομού Ηρακλείου οι οποίες δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, επισκέφτηκε τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου όπου σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα συζήτησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ Γιάννη Μπρα για τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμένα Ηρακλείου και τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα προκειμένου να αυξηθούν οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων.

Επίσης ο κ. Παρασύρης συζήτησε και με εκπροσώπους των λιμενεργατών του Λιμένα Ηρακλείου οι οποίοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Η πρωινή περιοδεία του Φραγκίσκου Παρασύρη ολοκληρώθηκε στον δήμο Χερσονήσου όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Μαστοράκη αλλά και κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Μαστοράκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας από τους πλέον τουριστικούς δήμους της Κρήτης ενώ από την πλευρά του ο κ. Παρασύρης τόνισε την ανάγκη αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος του Ηρακλείου και δεσμεύτηκε ως βουλευτής ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να επιτευχθεί για την Κρήτη και το Ηράκλειο η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Σε κλίμα ιδιαίτερα φιλικό τέλος ο κ. Παρασύρης συνομίλησε με τους κατοίκους της Χερσονήσου ανταλλάσσοντας απόψεις για τον τουρισμό αλλά και της καθημερινότητας των πολιτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News