default-image

Σοκ! Κλαίγανε λάθος νεκρό στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου

Σοκ! Κλαίγανε λάθος νεκρό στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωμικοτραγικές καταστάσεις έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της κηδείας μιας ηλικιωμένης.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι συγγενείς και φίλοι, που είχαν μαζευτεί για να αποχαιρετήσουν την εκλιπούσα 83χρονη γυναίκα, διαπίστωσαν πως στο φέρετρο δε βρισκόταν ο δικός τους άνθρωπος αλλά μια άλλη εκλιπούσα.

Το τρομερό ήταν πως αρχικά τη... διαφορά στο… "περιεχόμενο" του φέρετρου δεν κατάλαβε ούτε καν η κόρη της εκλιπούσας, η οποία συνειδητοποίησε ότι έκλαιγε λάθος άνθρωπο όταν πια ο σούσουρος είχε εξαπλωθεί σε όλη την ομήγυρη εντός του Ναού του Κοιμητηρίου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα απεβίωσε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όμως η σορός της δε μεταφέρθηκε στο Νέο Κοιμητήριο, αφού, όπως κατήγγειλε συγγενής της εκλιπούσης στο Ράδιο 9,84, μια άλλη γυναίκα, που επρόκειτο επίσης να ταφεί στο ίδιο κοιμητήριο λίγες ώρες αργότερα, βρέθηκε - άγνωστο πώς - μέσα στο φέρετρο της δικής τους συγγενούς.

Η υπόθεση πήρε ακόμη πιο κωμικές διαστάσεις, μέσα στην ανείπωτη θλίψη και την οργή των συγγενών της εκλιπούσης, όταν υπεύθυνος του γραφείου τελετών μπήκε στο Ναό με το κινητό ανά χείρας και τη φωτογραφία της εκλιπούσης, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι στο φέρετρο ήταν λάθος νεκρή!

Αντί να την αποσύρει, την άφησε εκεί μέχρι να έρθει ο "σωστός" νεκρός, για "αντικατάσταση" στο φέρετρο, αφού η κηδεία της άλλης νεκρής ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 3 μ.μ.

Αυτό που μένει είναι να διερευνηθεί αν το λάθος έγινε από το γραφείο τελετών ή από το Βενιζέλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News