default-image

Επίσκεψη Μ. Σενετάκη στο Δήμο Βιάννου

Κρήτη
Επίσκεψη Μ. Σενετάκη στο Δήμο Βιάννου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη προσβασιμότητα στις περιφερειακές περιοχές του νομού Ηρακλείου και ιδιαίτερα στο Δήμο Βιάννου συζήτησε ο Μάξιμος Σενετάκης με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Νικήτα Γιαμαλάκη κατά την επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή στο Δημαρχείο Βιάννου. 

Ένα ολοκληρωμένο και ασφαλές οδικό δίκτυο θα αλλάξει πραγματικά τον ρόλο της περιοχής, θα βελτιώσει τις συνθήκες για εργασία στους νέους συγκρατώντας πληθυσμό στην περιφέρεια, με καλύτερες συνθήκες ζωής, είπε ο κ. Σενετάκης, σημειώνοντας ότι έχει σημασία να παγιωθεί, μέσα σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες, το αίσθημα της εγγύτητας στους Δημότες της Βιάννου με το μεγάλο αστικό κέντρο του Ηρακλείου. Σε αυτό έχει συνεισφέρει ήδη, η νέα επαρχιακή οδός αλλά απομένουν ακόμα τμήματα τα οποία πρέπει να εκσυγχρονιστούν. Η παράκαμψη Αρκαλοχωρίου που θα αποφορτίσει την ταχύτατα αναπτυσσόμενη περιοχή και το τμήμα Καραβάδω - Ίνι θα συνεισφέρουν ακόμα περισσότερο. 

Η συζήτηση έγινε σε ένα ζεστό κλίμα με συμμετοχή και υπαλλήλων του Δήμου ενώ στη συνάντηση τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα που είναι ανάγκη να επισπευστούν για να υποστηρίξουν την αναβάθμιση του Δήμου. Ειδικότερα η προϊσταμένη κ. Νεραντζάκη Μαρία, Πολιτικός Μηχανικός, έθεσε το θέμα για επίσπευση των έργων που αφορούν την παράκαμψη Βιάννου, σε συνδυασμό με τα ενταγμένα έργα του Δήμου σε Ευρωπαϊκά προγράμματα που διαθέτουν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Εξάλλου αυτό το διάστημα και οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News