default-image

Ξυλούρης: Συστράτευση για το κοινωνικό και πολιτικό αδιέξοδο

Κρήτη
Ξυλούρης: Συστράτευση για το κοινωνικό και πολιτικό αδιέξοδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα συστράτευσης και αγώνα, υπερασπιζόμενος τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας, του Σοσιαλισμού, της αλληλεγγύης, στέλνει ενόψει των κρίσιμων εκλογών ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Κώστας Ξυλούρης, τουριστικός επιχειρηματίας,  π. πρόεδρος Παγκρήτιας Ένωσης και π. νομαρχιακός σύμβουλος Ηρακλείου.

Ο κ. Ξυλούρης, που είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη προσφορά, επισημαίνει ότι «η ηγετική παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία αποτελεί την ελπίδα» που θα συμβάλει να δοθεί διέξοδος στο αδιέξοδο της κυβερνητικής πολιτικής και στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

«Με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο και τους συντοπίτες μου συμμετέχω στις κρίσιμες αυτές εκλογές με τον Γιώργο Παπανδρέου και τους άξιους συναγωνιστές-συνυποψηφίους μου, δίνοντας τη "μάχη" για την ανατροπή της αδιέξοδης πολιτικής της παρούσας κυβέρνησης. Μια "μάχη" που έχει ως εφαλτήριο τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας, του Σοσιαλισμού, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Ξυλούρης.

Σε αυτό τον αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών καλεί όλους σε συμπόρευση και ευχαριστεί τον πρόεδρο του Κινήματος Γιώργο Παπανδρέου για την εμπιστοσύνη αλλά και την τιμή στο πρόσωπό του να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου. Παράλληλα ο κ. Ξυλούρης ευχαριστεί φίλους και παλιούς συναγωνιστές για την ειλικρινή αγάπη και στήριξη που του παρέχουν στον προεκλογικό αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News