default-image

Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψηφίων του ΚΚΕ

Κρήτη
Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψηφίων του ΚΚΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίστηκαν και σήμερα Τρίτη 13 Ιανουαρίου οι περιοδείες τοπικών στελεχών και υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου, πραγματοποίησε Περιοδεία στα εργοστάσια της Coca Cola και των "Λίθων Κρήτης". Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους «να μην πέσουν στην παγίδα του φόβου και της τρομοκρατίας που καλλιεργεί η Ν.Δ. και των αυταπατών του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως είπαν τα μέλη του κλιμακίου, «κανένας από τους δυο τους (Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ) δε θέτει ζήτημα αναπλήρωσης των απωλειών, παραπέμπουν τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των εργαζομένων στις καλένδες, όταν έρθει η "ανάπτυξη", αναγνωρίζουν και οι δυο το χρέος και θα είναι συνεπείς στην αποπληρωμή του. Ό,τι κέρδισε ο λαός το κέρδισε με αγώνες και με το ΚΚΕ μπροστά. Γι' αυτό οι εργαζόμενοι χρειάζεται να ενισχύσουν το ΚΚΕ γιατί αποτελεί τον πραγματικό, μοναδικό αντίπαλο στα μονοπώλια και την εξουσία τους, στην Ε.Ε. των μνημονίων διαρκείας, στις αντιλαϊκές κυβερνήσεις».

Περιοδεία επίσης πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στο κτίριο της Ανδρόγεω, με τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συζήτησε με τους υπαλλήλους του Δήμου την «ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ σε αυτές τις συνθήκες όξυνσης της επίθεσης απέναντι στα δικαιώματά τους, με τη διαθεσιμότητα, τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών». Όπως είπαν, «αυτά θα αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι κυβέρνηση, στην οποία πολλοί προθυμοποιούνται να συμβάλλουν. Γι' αυτό το ΚΚΕ δεν πρόκειται να δείξει ανοχή. Εξάλλου όσοι ζητάνε ανοχή, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πραγματικότητα τη ζητάνε από το λαό, από τους αριστερούς, ριζοσπάστες, αγωνιστές ψηφοφόρους. Από αυτούς ζητάνε να βάλουν πλάτη στα χειρότερα που θα έρθουν, για να "σώσουν την ΕΕ και το ευρώ" πάνω στα συντρίμμια των λαϊκών δικαιωμάτων. Για το λαό, αυτό που μετράει είναι να υπάρχει δυνατό ΚΚΕ, ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση, για να είναι ο ίδιος δυνατός. Έχουμε εμπιστοσύνη στο λαό και τη δύναμή του. Έχει τη δύναμη και την ευθύνη να μην είναι παθητικός ή εξαπατημένος θεατής των αντιλαϊκών επιθέσεων από τις κυβερνήσεις της Ε.Ε. και του κεφαλαίου. Να βγάλει συμπεράσματα και να μην επιτρέψει την επανάληψη του αντιλαϊκού δικομματικού παρελθόντος. Χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ παντού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News