default-image

Ευχαριστήρια επιστολή από τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια

Κρήτη
Ευχαριστήρια επιστολή από τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Ιανουαρίου η εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων στην Αιρετή Περιφέρεια Κρήτης.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Νομού Ηρακλείου με επιστολή του ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και απευθύνει ευχές για ένα υγιές και ειρηνικό νέο έτος.

Η ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης για τα παιδιά των εργαζομένων στην Αιρετή Περιφέρεια Κρήτης, που έγινε το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 στο πλοίο Faistos Palace των "Μινωικών Γραμμών Α.Ν.Ε.".

Για το λόγο αυτό απευθύνουμε τις θερμές ευχαριστίες μας:

• Στον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη,

• Στον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη,

• Στη Διοίκηση και το προσωπικό των "Μινωικών Γραμμών Α.Ν.Ε" για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν,

• Στον πρόεδρο του Ο.Λ.Η. κ. Γιάννη Μπρα για τη διευκόλυνση που μας παρείχε με την ελεύθερη πρόσβαση και parking στο χώρο του λιμανιού και

• Το μάγο Ρόκκο, για την ευγενική προσφορά του να συμμετέχει στην εκδήλωση που έγινε στα παιδιά της Παιδοογκολογικής του ΠΑΓΝΗ.

Τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες μας σε όλους για την ουσιαστική τους συμβολή στην επιτυχία της εκδήλωσής μας μαζί με τις ευχές μας για ένα υγιές και ειρηνικό νέο έτος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News