Ειδήσεις

"Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε ατύχημα"

Παραλίγο να συμβεί ατύχημα στο Ηράκλειο χθες Δευτέρα εξαιτίας ενός δέντρου - συγκεκριμένα λεύκας - που είχε λυγίσει λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών τόσο, ώστε παραλίγο να πέσει σε πολυκατοικία της οδού Δρακοντοπούλου, με τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος να είναι αρκετά σοβαρός.

Δήμος και Πυροσβεστική Υπηρεσία προσέτρεξαν και πρόλαβαν τα χειρότερα, ενώ με αφορμή το παραπάνω περιστατικό ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου απηύθυνε σήμερα ευχαριστήριο μήνυμα στους άνδρες του 1ου Πυροσβεστικού Τμήματος Ηρακλείου για την άμεση επέμβασή τους.

«Αισθάνομαι την ανάγκη», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Ινιωτάκης, «να εκφράσω δημόσια τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στο 1ο Πυροσβεστικό Τμήμα Ηρακλείου και προσωπικά στο διοικητή του κ. Μιχάλη Σεληνιωτάκη, για την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση της υπηρεσίας του κατά την απομάκρυνση επικίνδυνου δένδρου, χθες, επί της οδού Δρακοντοπούλου 11.

Χάρη στον επαγγελματισμό των ανδρών του 1ου Πυροσβεστικού Τμήματος, τόσο η κοπή όσο και η απομάκρυνση του ιδιαίτερα μεγάλου δένδρου έγιναν με τέτοιους χειρισμούς ούτως ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος στην περιοχή», καταλήγει ο κ. Ινιωτάκης.

Σχόλια