default-image

Κίνδυνος αποβολής για τον ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Κίνδυνος αποβολής για τον ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμες είναι οι ώρες στον ΟΦΗ, μετά τις σημερινές αποφάσεις που έλαβε το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου και βάζουν σε κίνδυνο το μέλλον του ηρακλειώτικου συλλόγου. Συγκεκριμένα, χθες οι Κρητικοί έκαναν αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 και ζήτησαν νέα προσωρινή διαταγή, η οποία τους χορηγήθηκε μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου.

Αυτό, δηλαδή, σημαίνει πως μέχρι τότε η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ προστατεύεται από τους πιστωτές της και έτσι η Σούπερ Λίγκα δεν μπορεί να προχωρήσει στην ενεργοποίηση των ποινών που έχουν ζητήσει οι ποδοσφαιριστές Ταυλαρίδης, Γεωργίου και Ρόβας.

Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Διατάσσει την αναστολή των ατομικών διώξεων σε βάρος του ΟΦΗ μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών στις 13/2 και υπό τον όρο να παρασταθούν στο δικαστήριο το ελληνικό Δημόσιο, το ΙΚΑ, οι πιστωτές και οι ποδοσφαιριστές».

Στην αντίπερα όχθη, βέβαια, το άσχημο είναι πως το δικαστήριο δεν ενέκρινε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο ΟΦΗ κατά της Σούπερ Λίγκας, κάτι που επιτρέπει στη διοργανώτρια Αρχή στο σημερινό Δ.Σ., το οποίο ξεκινάει στις 2 το μεσημέρι, να προχωρήσει στην αποβολή των "ασπρόμαυρων" από το πρωτάθλημα, αφού δεν απέσυραν μέχρι χθες, που είχαν προθεσμία, την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια. Ο ΟΦΗ θα εκπροσωπηθεί στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας από τον πρόεδρό του, Ανδρέα Μανουσάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News