Ειδήσεις

Αναστασιάδης και Κωστένογλου για τον πάγκο της Εθνικής

Οι τελευταίες εξελίξεις με τα άσχημα αποτελέσματα και την απώλεια της πρώτης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα, αναπτερώνουν τις ελπίδες των ανθρώπων της ΕΠΟ για τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως ο Μακεδόνας τεχνικός ήταν ευθύς εξαρχής -και παραμένει- ο πρώτος στόχος για να αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της εθνικής. Το χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές της Ομοσπονδίας, σε συνδυασμό με τις ανακατατάξεις που μπορούν να υπάρξουν στον Δικέφαλο του Βορρά, κρίνεται ικανό ώστε να πάρει θετική τροπή το θέμα, ειδάλλως θα αναζητηθούν εναλλακτικές λύσεις (π.χ. Δώνης, Λεμονής) από τον Γιώργο Καραγκούνη που χειρίζεται την υπόθεση.

Το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της εθνικής ο Μακεδόνας τεχνικός το περιμένουν πώς και πώς κι άλλοι καθώς αν τελικά είναι αυτός ο εκλεκτός, το πλάνο της Ομοσπονδίας θέλει έναν ακόμη προπονητή με πείρα να βρίσκεται στο πλευρό του ως άμεσος βοηθός του! Φυσικά το μοντέλο με δίδυμο στον πάγκο εξετάζεται ανεξαρτήτως προσώπου.

Σύμφωνα, έτσι, με πληροφορίες, ένας εκ των υποψηφίων είναι ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος θεωρείται ο ιδανικότερος στο να ταιριάξει με τον Άγγελο στο συγκεκριμένο πόστο και να ακολουθηθεί το συγκεκριμένο μοντέλο συνεργασίας! Ο Καβαλιώτης τεχνικός έχει ενημερωθεί για το ενδεχόμενο και περιμένει με αγωνία τις διεργασίες. Είναι ενδεικτικό πως γι' αυτόν τον λόγο απέκλεισε και πρόταση που είχε από ομάδα μετά το διαζύγιό του με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια