default-image

Μία νεκρή από αναθυμιάσεις στο μετρό της Ουάσιγκτον

Κόσμος
Μία νεκρή από αναθυμιάσεις στο μετρό της Ουάσιγκτον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια γυναίκα, νεκρή σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, και  τουλάχιστον έξι τραυματίες βρέθηκαν στον σταθμό L'Enfant Plaza του μετρό της Ουάσιγκτον εξ αιτίας αναθυμιάσεων από καπνούς.

Την ανακοίνωση έκαναν η διεύθυνση του μετρό αλλά και η πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς ωστόσο να μπορούν να προσδιορίσουν από πού προήλθαν οι αναθυμιάσεις.

 «Η προέλευση του καπνού είναι άγνωστη. Ο σταθμός εκκενώθηκε και έκλεισε προσωρινά», ανέφερε η διοίκηση του μετρό μέσω ανακοίνωσης.

Εκατοντάδες είναι οι επιβάτες του μετρό που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τον σταθμό που βρίσκεται στο κέντρο της αμερικανικής πρωτεύουσας. Οι πυροσβέστες επιχείρησαν το μεσημέρι ( ώρα Ουάσιγκτον) στο σταθμό L'Enfant Plaza μετά από αναθυμιάσεις καπνού. Τουλάχιστον δύο από τις έξι γραμμές του δικτύου στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών βγήκαν εκτός λειτουργίας, αναφέρει το newsbeast.gr.

Στις Twitter της πυροσβεστικής ανέβηκε ανάρτηση με την αναφορά για έξι ανθρώπους που εισήχθησαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ένας με «σοβαρό τραυματισμό», χωρίς όμως να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Στο μετρό της Ουάσιγκτον που είναι δεύτερο μεγαλύτερο της χώρας μετά αυτό της Νέας Υόρκης συνέβη το χειρότερο ατύχημα τον Ιούνιο του 2009. Ένα τρένο συγκρούστηκε με το πίσω μέρος ενός άλλου συρμού με αποτέλεσμα να σκοτωθούν εννέα άνθρωποι και περίπου 70 να τραυματιστούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News