Ειδήσεις

Βλάβη για Γκίνες: Κλείνουν... βδομάδα χωρίς νερό!

Σε τεχνική "σπαζοκεφαλιά" για τη ΔΕΥΑΗ και τεστ… επιβίωσης για τους εκατοντάδες κατοίκους μετατρέπεται πλέον η βλάβη στο δίκτυο υδροδότησης στην Πρασά  και  την Καλλιθέα .

Οι βρύσες έχουν στεγνώσει από την περασμένη Δευτέρα, με τους κατοίκους να μην μπορούν πλέον να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Την ίδια ώρα η ΔΕΥΑΗ δίνει ασταμάτητα τη μάχη για την αποκατάσταση του προβλήματος, αλλά… σηκώνει τα χέρια ψηλά αδυνατώντας να εκτιμήσει πότε θα καταφέρει χρονικά να δώσει οριστικό τέλος στο μαρτύριο της λειψυδρίας. Είναι ενδεικτικό πως, ενώ την περασμένη Παρασκευή εκδόθηκε ανακοίνωση πως αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα εμφράξεως στον αγωγό που τροφοδοτεί με νερό τις δεξαμενές Πρασάς και Καλλιθέας , λίγες ώρες μετά η κατάσταση ήταν ακριβώς ίδια.

Μέσα στο σαββατοκύριακο τεχνικά συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης δούλευαν αδιάκοπα από το πρωί έως και τη δύση του ήλιου αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μέσα από το neakriti.gr ο προϊστάμενος της ΔΕΥΑΗ ζήτησε συγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής για την πολυήμερη ταλαιπωρία και παράλληλα απηύθυνε έκκληση για την κατανόησή τους υπογραμμίζοντας πως σύσσωμο το τεχνικό προσωπικό εργάζεται αδιάκοπα προκειμένου να αντιμετωπίσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα, με την προσδοκία πως δεν θα υπάρξει και νέα εμπλοκή.

Στέλλα Τερζάκη

Σχόλια