default-image

"Κλείνει" άμεσα σέντερ φορ η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
"Κλείνει" άμεσα σέντερ φορ η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε αναμένεται να τελειώσει για την ΑΕΚ το θέμα της απόκτησης του επιθετικού που αναζητά, με την «Ένωση» να «κλείνει» τον σέντερ φορ που θέλει και να συνεχίζει έτσι την ενίσχυσή της. Στην ΑΕΚ έχουν ρίξει το βάρος τις τελευταίες μέρες αποκλειστικά σε αυτό το κομμάτι, που όπως αναφέραμε έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Πρώτη επιλογή για τους «κιτρινόμαυρους» παραμένει ο Ούγκο Αλμέιδα, με την πλευρά του οποίου οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Η ΑΕΚ θέλει από τώρα τον Πορτογάλο, εκείνος προς το παρόν παρουσιάζεται διστακτικός στο να αγωνιστεί έστω και για ένα εξάμηνο στη Φούτμπολ Λιγκ και το ζήτημα παραμένει ανοικτό.

Πέραν του Αλμέιδα, υπάρχει ένας ακόμα Πορτογάλος φορ στη λίστα της ΑΕΚ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ορλάντο Σα. Ο επιθετικός της Λέγκια Βαρσοβίας αρέσει πολύ στους ανθρώπους της «Ένωσης» και με την πλευρά του έχουν επίσης γίνει επαφές τις τελευταίες μέρες, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πάντως πέραν των δύο, η ΑΕΚ έχει έτοιμη και άλλη εναλλακτική από το εξωτερικό, με το όνομα του εν λόγω επιθετικού να μην έχει διαρρεύσει ακόμα.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει πιθανότατα μέχρι την Παρασκευή, το δεύτερο χειμερινό μεταγραφικό της απόκτημα, μετά τον Γιόχανσον.

Πηγή: ΩΡΑ των ΣΠΟΡ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News