default-image

Φωτιά σε εφημερίδα που δημοσίευσε σκίτσα της Charlie Hebdo

Κόσμος
Φωτιά σε εφημερίδα που δημοσίευσε σκίτσα της Charlie Hebdo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά ξέσπασε σε δύο αίθουσες γερμανικής εφημερίδας, που αναδημοσίευσε σκίτσα της Charlie Hebdo, μετά απο εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθέτησαν άγνωστοι.

Την ώρα που ο τρόμος νέων ισλαμιστικών επιθέσεων στην Ευρώπη ενισχύεται από δημοσιεύματα και πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και άλλων χωρών, εφημερίδα του Αμβούργου, που είχε αναδημοσιεύσει σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ από τη γαλλική σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo, αποτέλεσε την Κυριακή στόχο επίθεσης με εμπρηστικό μηχανισμό.

Αυτό ανακοίνωσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχουν τραυματίες. «Αρχικά ερρίφθησαν πέτρες και στη συνέχεια ένας εμπρηστικός μηχανισμός μέσα σε ένα παράθυρο» της Hamburger Morgenpost, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Δύο αίθουσες υπέστησαν ζημιές και η φωτιά κατασβέστηκε γρήγορα, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.Και όλα αυτά, τη ώρα που η γερμανική, Bild, γράφει πως οι τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία, θα μπορούσαν να είναι η αρχή ενός κύματος επιθέσεων σε ευρωπαϊκή κλίμακα, όπως προκύπτει από την παρακολούθηση των επικοινωνιών της ηγετικής ομάδας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News