default-image

Εκλογική ετοιμότητα για τη Νέα Δημοκρατία

Κρήτη
Εκλογική ετοιμότητα για τη Νέα Δημοκρατία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεδρίασε χθες βράδυ στα γραφεία της, η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ παρουσία και όλων των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο Νομό.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επιβεβαιώθηκε ότι ο κομματικός μηχανισμός βρίσκεται σε πλήρη  εκλογική ετοιμότητα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου ενώ μίλησαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και οι υποψήφιοι βουλευτές τονίζοντας ότι όλοι μαζί  θα δώσουν τη μάχη που θα είναι νικηφόρα επισημαίνοντας ότι και σ αυτες τις εκλογές οι πολίτες θα δώσουν ιστορική  νίκη για τη ΝέαΔημοκρατία προκειμένου να διασφαλίσει ένα ασφαλές μέλλον για τη χώρα.

Στην ίδια συνεδρίαση εκφράσθηκε η βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα  είναι για μια ακόμη φορά ο πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων ενω τονίσθηκε ότι ο αγώνας θα στεφθεί με επιτυχία αφού εκτός των άλλων η ΝΔ είναι το κόμμα που εγγυάται την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας και ένα καλύτερο  αύριο για όλους του Ελληνες.

Επίσης επισημάνθηκε ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό είναι δυναμικό και ανανεωμένο με καταξιωμένα στελέχη σε όλους τους κοινωνικούς χώρους.

Ο  κομματικόςμηχανισμός διαπιστώθηκε από όλους τουσ παρευρισκόμενους οτι έχει τεθεί σε εγρήγορση και ήδη έχουν συσταθεί ομάδες για τους εκλογικούς αντιπροσώπους, τουςετεροδημότες και την ενημέρωση.

Τέλος επισημανθηκε η αναγκη να συνεχιστεί  το πρόγραμμα των επισκέψεων των υποψηφίων βουλευτών και των στελεχών της ΝΟΔΕ τόσο στην πόλη όσο και στην ύπαιθρο του Νομού Ηρακλειου προκειμένου να μεταφερθεί η φωνή της αλήθειας και της ευθυνης στους συμπολιτείες μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News