default-image

Ο Πλατανιάς ξέσπασε στο β΄ μέρος, 3-0 τον Πανιώνιο

Ποδόσφαιρο
Ο Πλατανιάς ξέσπασε στο β΄ μέρος, 3-0 τον Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάκτηση του τρίποντου σήμερα στα Χανιά ήταν μεγάλη ανάγκη και για τους δύπ, αλλά αυτός που το πήρε ήταν ο Πλατανιάς και μάλιστα με το θριαμβευτικό 3-0 επί του Πανιωνίου...

Με τρεις ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος προσπάθησε να προηγηθεί, όμως ο Πλατανιάς -με τον Τσουράκη να πρωταγωνιστεί στις περισσότερες φάσεις του πρώτου μισού- κατάφερε γρήγορα να αντιστρέψει την εικόνα.

Οι Χανιώτες πήραν τα πάνω τους και με έξι ευκαιρίες μέχρι το 40' -με τους Τσουράκη και Τόρες να δημιουργούν τις σημαντικότερες- αποσυντόνισαν εντελώς τον Πανιώνιο, που κατάφερε να πλησιάσει ξανά με αξιώσεις την εστία του Ολιμπά στο 44' με εκτελέσεις φάουλ των Ιμπαγάσα και Μπουμάλ.

Οι «κυανέρυθροι» έχασαν φοβερή ευκαιρία να πάρουν τα ηνία στο ματς στην πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Κολοβό να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Ολιμπά στο 49'.

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο όμως οι ισορροπίες άλλαξαν δραστικά . Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ στο 55' με το πρώτο γκολ του Μιλούνοβιτς στη Σούπερ Λίγκα, με πλασέ μετά από ασίστ του Τόρες, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες τέσσερα λεπτά αργότερα, λόγω αποβολής του Οικονόμου.

Το δεύτερο γκολ του Μιλούνοβιτς -με την μπάλα να καταλήγει σ' αυτόν μετά από σου του Γουνδουλάκη που απομάκρυνε ο Γιαννακόπουλος- έδωσε σαφές προβάδισμα στον Πλατανιά, όμως ο Πανιώνιος είχε τρομερή ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 79' ο Μπουμάλ βρέθηκε μόνος του μπροστά στην εστία του Ολιμπά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Την τελική… πινελιά στη νίκη του Πλατανιά έβαλε το Τόρες με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δημήτρη, που ολοκλήρωσε την καταιγιστική παρουσία της ομάδας του Χριστόπουλου.

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπα, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Τέτε, Αγκιλέρα, Μπεριάν (67' Γουνδουλάκης), Τσουράκης (85' Μαχαμάτ) , Μιλούνοβιτς, Τόρες

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Μητρόπουλος, Σιώπης (58' Κόρμπος), Ιμπαγάσα (74' Μπούζας), Μπουμάλ, Κολοβός (65' Πάνος), Γιάννου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News