default-image

ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ: Οι υποψήφιοι στην Κρήτη

Κρήτη
ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ: Οι υποψήφιοι στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Γενάρη 2015 η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ.

Οι 123 συνολικά υποψήφιοι της εκλογικής συνεργασίας «είναι άνθρωποι του αγώνα και του μόχθου, εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές και φοιτήτριες, συνδικαλιστές και στελέχη τοπικών κινήσεων και πρωτοβουλιών, γνωστοί για την πολύχρονη, καθημερινή τους δράση, για τη συμμετοχή τους στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, για τη συμβολή τους στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, στην οικοδόμηση αντιστάσεων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και στην ενίσχυση της κατεύθυνσης για την ανασυγκρότηση του εργατικού, λαϊκού, κομμουνιστικού κινήματος», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των συνεργαζόμενων κομμάτων.

Και η συμμετοχή τους στις εκλογές «αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση θέλει να αναδείξει: την κατεύθυνση της αντίστασης, του αγώνα και της μαζικής πάλης για την ανατροπή της πολιτικής της ανεργίας, της φτώχειας και της ξένης εξάρτησης. Κόντρα στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία των επιτελείων της ντόπιας άρχουσας τάξης και των ιμπεριαλιστών, της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και των δεκανικιών τους. Κόντρα στις αυταπάτες και τις "εύκολες λύσεις" που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνεται.

«Γιατί η ελπίδα του λαού», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «βρίσκεται στους αγώνες ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική βαρβαρότητα».

Οι υποψήφιοι στην Κρήτη σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες είναι οι εξής:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΓΚΟΛΕΜΗ ΙΩΑΝΝΑ του Γεωργίου

ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου

ΜΠΑΜΠΑΛΕΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου

ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Επαμεινώνδα

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννη

ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Εμμανουήλ

ΛΑΣΙΘΙ

ΔΕΛΟΓΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ευστρατίου

ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου

ΠΕΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Κωνσταντίνου

ΑΡΧΟΛΕΩΝ ΑΡΤΕΜΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΚΟΚΟΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Νικολάου

ΝΤΑΜΑΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Εμμανουήλ

ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ του Ιωσήφ

ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News