Ειδήσεις

Δε συμμετέχει στις εκλογές το Ε.ΠΑ.Μ.

Μετά από δημοψήφισμα μεταξύ των μελών του σε ολόκληρη τη χώρα, το ΕΠΑΜ πήρε την απόφαση να μην κατέβει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015. Σε σχετική ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει τα εξής:

«Στις 7 Ιανουαρίου το Ε.ΠΑ.Μ., εφαρμόζοντας τη Δημοκρατία στην πράξη, διεξήγαγε ένα δημοψήφισμα με το οποίο τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. σε ολόκληρη τη χώρα ψήφισαν για τη συμμετοχή ή μη στις προσεχείς εκλογές. Η εικόνα που έχουμε από τα αποτελέσματα όπως τα λάβαμε από το Ο.Γ. βρίσκεται περίπου στο 83% κατά της συμμετοχής μας. Τα ακριβή ποσοστά θα δοθούν με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης από την επιτροπή.

Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν είναι εκ θέσεως κατά των εκλογών.

Ωστόσο, στην παρούσα συγκυρία τα μέλη μας αποφάσισαν συλλογικά ότι το Ε.ΠΑ.Μ. προτιμά να κρατήσει τις δυνάμεις του -υλικές αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό- και να τις διαθέσουμε αγωνιζόμενοι μαζί με το λαό για όλα αυτά που θα επακολουθήσουν την επόμενη της εκλογικής αναμέτρησης.

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 δε γίνονται κάτω από την πίεση του λαϊκού παράγοντα. Την πρωτοβουλία των κινήσεων την έχει η τρόικα και οι υποτελείς της Σαμαροβενιζέλοι. Παρ' όλη την εκστρατεία κατατρομοκράτησης του λαού και εξαγοράς ψήφων για την προεδρική εκλογή, η αποτυχία τους είναι μέσα στα σενάριά τους.

Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. καλούνται για τις εκλογές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, αφού είναι αυτονόητο ότι θα ψηφίσουν αντιμνημονιακά και δε θα επιτρέψουν τη σημερινή συμμορία να συνεχίσει να κυβερνά.

Το ΕΠΑΜ καλεί τον ρλληνικό λαό να μαυρίσει  τους ΣαμαροΒενιζέλους και τα αναχώματά τους Χρυσή Αυγή, Ρίζες, Ποτάμια, ΔΗΜΑΡ, Παπανδρέου. Να ανατρέψει τη δωσίλογη κυβέρνηση.

Η εκτίμηση του Ε.ΠΑ.Μ. είναι ότι η ώρα της ξεκάθαρης αναμέτρησης μεταξύ της λαϊκής θέλησης και αυτών που πράττουν ενάντια στο συμφέρον του δε θ' αργήσει να έρθει. Είναι σίγουρο ότι τα γεγονότα τα οποία θα ζήσουμε στο προσεχές μέλλον καθώς και το κλίμα απόλυτης τρομοκρατίας, φόβου και πόλωσης που θα διαμορφωθεί μέσα από τα ΜΜΕ θα κάνουν κατανοητό σε ικανό μέρος του λαού ότι χωρίς τη δικιά του ουσιαστική συμμετοχή, οργάνωση, πράξη και αντίσταση δε θα υπάρξει λύση.

Το Ε.ΠΑ.Μ. συνεχίζει με εργώδη κινητικότητα να προετοιμάζει το μετωπικό σχήμα που την κατάλληλη στιγμή θα αναλάβει το δυναμικό ρόλο για τις εξελίξεις στην πατρίδα μας.

Συναγωνιστές συναγωνίστριες,

Κρατάμε ψηλά τη σημαία του μετώπου και προετοιμάζουμε τις δυνάμεις μας για την επόμενη μέρα. Θα "χτυπήσουμε" εκεί που ξέρουμε ότι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να είστε βέβαιοι ότι ούτε στιγμή δε χάνουμε από τα μάτια μας το στόχο και έχουμε ήδη διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για αυτή την ώρα.

Στο χέρι μας είναι πλέον να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να είμαστε έτοιμοι.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ενότητα κι αγώνας.

Ενωτικά η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ

Αθήνα 09/01/2015».

Σχόλια