default-image

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο επισκέφτηκε ο Μ. Σενετάκης

Κρήτη
Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο επισκέφτηκε ο Μ. Σενετάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εύρυθμη λειτουργία του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και η πρόοδος των εργασιών επέκτασης του, ήταν το αντικείμενο της επίσκεψης του βουλευτή ΝΔ κ. Μάξιμου Σενετάκη στο ένα από τα δυο νοσοκομεία της πόλης.

Η ενασχόληση του κ. Σενετάκη με τις νοσοκομειακές υποδομές είναι ουσιαστική, καθώς κατά το παρελθόν, είχε εργαστεί ως πολιτικός μηχανικός στις προηγούμενες επεκτάσεις, ενώ σήμερα ως βουλευτής συνεχίζει να υποστηρίζει την δράση της νέας επέκτασης του, η οποία και θα βελτιώσει σημαντικά την λειτουργία του.

Κατά τον βουλευτή η περάτωση των έργων πρέπει να υλοποιηθεί σεβόμενη τόσο τα Αρχαιολογικά ευρήματα όσο και τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Στα Αρχαιολογικά ευρήματα συγκαταλέγεται η οδός κατασκευασμένη από πέτρα που είναι ορατή από τις υπάρχουσες υποδομές και μπορεί να αποτελέσει τον βασικό άξονα για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου.

Κατά την επίσκεψη του ο βουλευτής συνομίλησε και με ασθενείς και άκουσε τα προβλήματα τους, ενώ συνομίλησε και με το ιατρικό προσωπικό. Μεταξύ αυτών με τους κ.κ. Μπαχλιτζανάκη, Σκουλά και βεβαίως τον συνυποψήφιο στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, κ. Γρηγόρη Πασπάτη.

Ο κ. Σενετάκης ήρθε επίσης σε επαφή με το διοικητικό προσωπικό, συζητώντας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την βελτίωση των υπαρχουσών συνθηκών. Στην πρώτη γραμμή των επιλύσεων βρίσκεται η αντιμετώπιση της έλλειψης προσωπικού ως απόρροια των συνταξιοδοτήσεων.

Όπως χαρακτηριστικά τον ενημέρωσε η Προϊσταμένη Γραφείου Προσωπικού, κ. Αβραμάκη, ένα από τα προς επίλυση ζητήματα αφορά στη στελέχωση των υπηρεσιών με Διοικητικό Προσωπικό, το οποίο δύναται να εφαρμοστεί σταδιακά.

Όσον αφορά τις μετακλητές θέσεις Διοίκησης, ο βουλευτής επεσήμανε την αποκλειστική σύνδεση του με πραγματικά αξιοκρατικά και παραγωγικά κριτήρια και την πλήρη αποδέσμευση από οτιδήποτε άλλο στοχεύοντας στην προσέλκυση ικανών στελεχών που θα συνεισφέρουν προς όφελος του πολίτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News