default-image

Έμφαση στην τακτική από τον Περέιρα

Ποδόσφαιρο
Έμφαση στην τακτική από τον Περέιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμος για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος προσπαθεί να δώσει το στίγμα του ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη.

Υπό τις οδηγίες του Βίτορ Περέιρα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ξάνθη στα «Πηγάδια» (για την 11η αγωνιστική) που θα κλείσει και τυπικά τον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πορτογάλος έδωσε έμφαση στο κομμάτι της τακτικής, με το πρόγραμμα να διαρκεί 1,5 ώρα. Ο Μήτρογλου προπονήθηκε για δεύτερη ημέρα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, την ίδια στιγμή που ο Εντινγκά βρίσκεται με την εθνική ομάδα του Κονγκό και οι Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Μποτία είναι εκτός πλάνων (τραυματίες).

Ο 46χρονος τεχνικός έχει μόλις δύο 24ωρα με τους νέους του παίκτες και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές με το καλησπέρα, τη στιγμή που ούτως ή άλλως οι επιλογές του είναι περιορισμένες.

Ένα πιθανό σχήμα λοιπόν είναι με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, αριστερά στην άμυνα τον Μαζουακού, δεξιά τον Ελαμπντελαουΐ, στόπερ τους Σιόβα, Αυλωνίτη, στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Μανιάτη, Κασάμι, σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους τον Τσόρι, στα άκρα δύο εκ των Αφελάι, Ντουρμάζ, Αφελάι και στην κορυφή της επίθεσης τον Μήτρογλου.

Μετά την αυριανή προπόνηση (12:00, Ρέντη) θα γίνει γνωστή η αποστολή των «ερυθρολεύκων» που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News