default-image

Στο Οροπέδιο η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Κρήτη
Στο Οροπέδιο η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Οροπέδιο Λασιθίου επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λασιθίου κ. Πελαγία Πετράκη. Σκοπός της επίσκεψης της κ. Πετράκη και των Μανώλη Κλώντζα, θεματικού αντιπεριφερειάρχη Υγείας, και Δημήτριου Καμαράτου, προϊσταμένου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων, που τη συνοδεύουν, είναι να δουν από κοντά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στο Οροπέδιο Λασιθίου, η κ. Πετράκη ευχαριστεί θερμά «όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αποκατάστασης των επιπτώσεων που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών στο νομό μας».

Σύμφωνα με την ίδια, όλοι οι εμπλεκόμενοι έδωσαν αγώνα δρόμου για να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους, να ελαχιστοποιήσουν τα προβλήματα από χιονιά και να αντιμετωπίσουν την ένταση των φαινομένων.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί, όπως αναφέρει, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τους εθελοντές διασώστες, τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, τους εργαζόμενους των Δήμων, τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τους χειριστές μηχανημάτων, την Πολιτική Προστασία των Δήμων, την Ομάδα Διάσωσης Κρήτης, τους περιφερειακούς συμβούλους και τους δημάρχους.

«Η πολύ καλή συνεργασία και η σύμπνοια που έδειξαν όλοι οι δήμοι και η Περιφερειακή Ενότητα με όλους τους φορείς και τους πολίτες βοήθησαν στην καλή διαχείριση της κατάστασης», υπογραμμίζει η κ. Πετράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News