Ειδήσεις

Ευχαριστίες σε όσους στήριξαν οικονομικά ασθενείς

Τις ημέρες των γιορτών αρκετές ήταν οι οικονομικά ασθενείς οικογένειες που δέχτηκαν προσφορές συνανθρώπων τους - ιδιωτών, επιχειρηματιών, ακόμη και μαθητών - μέσω των κοινωνικών δομών δήμων, όπως αυτόν της Χερσονήσου, ώστε να περάσουν πιο άνετα τις άγιες ημέρες.

Την προσφορά αυτών των ανθρώπων εκτιμά η δημοτική Αρχή Χερσονήσου, που διά του δημάρχου της περιοχής δηλώνει ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους που έδειξαν αλληλεγγύη προσφέροντας δωρεάν προϊόντα σε συνανθρώπους τους που τα έχουν ανάγκη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ευχαριστήρια επιστολή, «ο Δήμος Χερσονήσου με την παρούσα θα ήθελε να ευχαριστήσει, με ένθερμη ευγνωμοσύνη, όλους εσάς που προσφέρατε δωρεάν προϊόντα για οικονομικά ασθενείς πολίτες και οικογένειες του δήμου μας και συνεισφέρατε ουσιαστικά, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία.

Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας τη συμβολή σας στην επιτυχία της συγκέντρωσης τροφίμων για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της περιοχής μας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε και δημόσια για την πολύτιμη βοήθειά σας στην ενίσχυση της προσπάθειάς μας, κατά την περίοδο των γιορτών.

Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους:

- Creta Maris Beach Resort (Ομάδα Διοίκησης)

- Σούπερ Μάρκετ "Χαλκιαδάκης Α.Ε."

- Γ. Σαβοϊδάκης Α.Ε. (Αρτοποιΐα - Ζαχαροπλαστική)

- Εταιρεία CRM Παντοπωλεία Κρήτης A.E.

- Παντελής Σαπουνάκης Α.Ε. (P. Sapounakis SA Hotel Enterprises)

- ΦοΔΣΑ Βόρειας Πεδιάδας Α.Ε. ΟΤΑ, και

- Γενικό Λύκειο Γουβών: συγκεκριμένα, τους δεκαπέντε μαθητές και την καθηγήτριά τους, κ. Γλυκερία Καλιακάτσου-Παπακώστα, στο πλαίσιο του Project "Από τα δείπνα των πρωτοχρονιάτικων χρόνων, τις «Αγάπες», στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης σήμερα".

Επίσης, ευχαριστούμε την "AMAJ Τζουανάκης Α.Ε." για την προσφορά δωροεπιταγών για άπορους πολίτες του δήμου μας.

Σας ευχαριστούμε όλους και πάλι και σας ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική νέα χρονιά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και κάθε επαγγελματική επιτυχία!

Με εκτίμηση,

Ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης».

Σχόλια