Ειδήσεις

Πρωτοβουλία στη μνήμη του αδικοχαμένου Μάνου Δασκαλάκη

Μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο Μάνο Δασκαλάκη θα τελεστεί το Σάββατο και η οικογένειά του ανακοινώνει ότι σε μνήμη του θα ξεκινήσει στου Κοκκίνη Χάνι μια πρωτοβουλία με θέματα οδικής ασφάλειας, διατροφής, άθλησης και περιβάλλοντος - τομείς που ήταν τα ενδιαφέροντα του άτυχου νέου - καθώς και δωρεάς οργάνων.

Σχετική είναι η παρακάτω ανακοίνωση της οικογένειας:

«Το Σάββατο το πρωί 10/01/2015 θα τελεστεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αγαπημένου και αδικοχαμένου μας Μάνου Δασκαλάκη (γυμναστής), στον Ιερό Ναό "Άξιον Εστί" Κοκκίνη Χάνι. Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να παρασταθούν.

Με την ευκαιρία η οικογένειά του ανακοινώνει ότι στη μνήμη του θα καθιερώσει και θα θεσμοθετήσει, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, δράσεις και πρωτοβουλίες με θέματα: οδική ασφάλεια-αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, διατροφή, άθληση, περιβάλλον, σε συνεργασία με άλλους φορείς και προβολή και διάδοση της δωρεάς ανθρωπίνων οργάνων, που ήταν και η τελευταία προσφορά του Μάνου μας στη ζωή. Ακόμη προτίθεται να θεσμοθετήσει δράσεις και παροχές που θα σχετίζονται με τους νέους της περιοχής που τόσο αγάπησαν και αγαπήθηκαν από τον Μάνο μας.

Τέλος η οικογένεια ευχαριστεί όλους όσους της συμπαραστέκονται στις δύσκολες ώρες».

Σχόλια