default-image

Σήμερα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Ελλάδα
Σήμερα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεδριάζει σήμερα, στις 11 το πρωί, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, με αντικείμενο την επικύρωση των ψηφοδελτίων του κόμματος, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα υπάρξουν άλλες "εκπλήξεις", όπως αυτή της Άντζελας Γκερέκου (Κέρκυρα) και του Βασίλη Οικονόμου (Επικρατείας).

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του Άγη Βερούτη από τη Δράση (Β' Αθηνών), ο οποίος δεν ακολούθησε τον πρόεδρο Θ.Σκυλακάκη στο Ποτάμι.

Οριστικοποιήθηκε και η Νόνη Δούνια (Α' Πειραιά), ενώ ο καρδιολόγος Χριστόδουλος Στεφανάδης θα μετακινηθεί στην μονοεδρική της Σάμου.

Επισημοποιήθηκε επίσης η Εύη Τατούλη (κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη) στην Αρκαδία.

Σε ότι αφορά τη λίστα Επικρατείας, σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, πιθανότατα να τεθεί επικεφαλής ο πρύτανης Θ.Φορτσάκης. Στις εκλόγιμες θέσεις αναμένονται στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά, όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ενώ ο Βασίλης Οικονόμου πιθανότατα να καταλάβει την 4η θέση.

Επίσης, στη λίστα Επικρατείας αναμένεται να βρίσκεται σύμφωνα με το in.gr,  ο Γ.Χατζημαρκάκης, ο Στ.Παπασταύρου και ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News