default-image

Ιπτάμενη κάμερα-βραχιόλι για καλύτερες... selfies! Δείτε την

Επιστήμη
Ιπτάμενη κάμερα-βραχιόλι για καλύτερες... selfies! Δείτε την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Nixie είναι μια κάμερα-βραχιόλι που μπορεί να πετάξει για να επιτύχει την καλύτερη selfie πόζα ανάλογα με τη στιγμή!

Στο Λας Βέγκας, ο CEO της Intel, Brian Krzanich, καλοσώρισε τους δημιουργούς της, Christoph Kohstall και Jelena Jovanovic. Φωτογραφήθηκαν από τη Nixie και συζήτησαν για το διαγωνισμό "Make it wearable", αναφερόμενοι στην ευκαιρία που προσφέρει για καινοτομία και επιχειρηματικότητα. Η πρωτοποριακή ιδέα της κάμερας που πετάει και μας φωτογραφίζει ήταν η νικήτρια στον περσινό διαγωνισμό.

Παράλληλα, Intel και Oakley ανακοίνωσαν τη στρατηγική συνεργασία τους για τον κλάδο των wearables. Η Oakley είναι το πρώτο brand του ομίλου Luxottica με το οποίο η Intel εργάζεται για να συγκεράσει τα πολυτελή, αθλητικού τύπου γυαλιά με την έξυπνη τεχνολογία.

Και καθώς μέχρι σήμερα, η τεχνολογία συχνά οριζόταν με την αλληλεπίδραση του χρήστη με μια οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι, ο Brian Krzanich επέδειξε διάφορες νέες τεχνολογίες και εφαρμογές πραγματικής χρήσης, οι οποίες θα συμβάλλουν στην είσοδο της τεχνολογίας σε έναν τριδιάστατο κόσμο και θα απελευθερώσουν την εμπειρία από τα καλώδια και τους κωδικούς πρόσβασης.

Ο CEO της Intel επέδειξε μια σειρά από δυνατότητας που θα εισαχθούν στα προϊόντα έως το τέλος του έτους, στα οποία περιλαμβάνονται η τεχνολογία TrueKey, μια εφαρμογή για διάφορες πλατφόρμες που ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Intel Security και αντιμετωπίζει τα ζητήματα σχετικά με τους κωδικούς πρόσβασης. Η εφαρμογή TrueKey χρησιμοποιεί προσωπικές παραμέτρους όπως το πρόσωπο, συσκευές ή δακτυλικά αποτυπώματα για να κάνει την είσοδο σε εφαρμογές πιο εύκολη και πιο ασφαλή.

Η True Key υποστηρίζεται σε περιβάλλοντα iOS, Android, Windows, OS X και σε όλους τους δημοφιλείς browsers. Θα παρέχεται προεγκατεστημένη σε συσκευές των HP και Lenovo και θα είναι τμήμα του McAfee LiveSafe τους επόμενους μήνες.

Ο κ. Krzanich επίσης μίλησε για συνεργασίες στον τομέα της επαγωγικής φόρτισης (wireless charging) με εταιρείες όπως οι Hilton, Jaguar-Land Rover και Marriott. Οι συνεργασίες αυτές περιλαμβάνουν την υλοποίηση πιλοτικών σχεδίων για σταθμούς ασύρματης-επαγωγικής φόρτισης σε ξενοδοχεία, αεροδρόμια και οχήματα.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News