default-image

Το Apple Watch δείχνει ώρα... Μαρτίου

Επιστήμη
Το Apple Watch δείχνει ώρα... Μαρτίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Apple ολοκληρώνει την ανάπτυξη του λογισμικού για το Apple Watch και καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι η συσκευή είναι πλέον σε καλό δρόμο για να βγει στην αγορά των ΗΠΑ μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

Η αντιπρόεδρος και υπεύθυνη του τομέα λιανικής της Apple, Angela Ahrendts, φέρεται να είπε, μιλώντας σε εργαζομένους, ότι το λανσάρισμα του ρολογιού θα γίνει την άνοιξη, μετά το κινεζικό νέο έτος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Apple τρέχει ήδη πρόγραμμα εκπαίδευσης πωλητών από τα καταστήματά της στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να γνωρίσουν από πρώτο χέρι το νέο προϊόν.

Απροσδόκητες καθυστερήσεις στην ανάπτυξη του λογισμικού και την επίλυση κάποιων τελευταίων κατασκευαστικών θεμάτων -όπως ο μηχανισμός επαγωγικής φόρτισης- θα μπορούσαν να σπρώξουν προς τα πίσω την κυκλοφορία του Apple Watch, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Μάρτιος είναι ο μήνας που έχει βάλει στόχο η εταιρεία, προκειμένου να το έχει στα καταστήματά της.

To Apple Watch θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις (Standard, Sport και Edition), με κάσα από ατσάλι, αλουμίνιο ή χρυσό και πολλές επιλογές σε λουράκια και μπρασελέ. Η τιμή του θα ξεκινά στην αμερικανική αγορά από τα 349 δολάρια.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News