default-image

Ν. Μαριάς: "Δεν έχουμε σχέση με ΑΝ.ΕΛ. και Καμμένο"

Κρήτη
Ν. Μαριάς: "Δεν έχουμε σχέση με ΑΝ.ΕΛ. και Καμμένο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επανέρχεται ο Νότης Μαριάς, διευκρινίζοντας ότι ουδεμία σχέση έχει με τους ΑΝ.ΕΛ. Με δηλώσεις του στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη, είπε ότι δεν έχει καμιά πολιτική και οργανωτική σχέση με τους ΑΝ.ΕΛ. «μετά τη μνημονιακή τους στροφή που συντελέστηκε με τις αποφάσεις του συνεδρίου τους και τη συνακόλουθη παραβίαση εκ μέρους τους τής από 12/4/2012 Προγραμματικής Συμφωνίας ΑΝΕΛ-Αντιμνημονιακών Πολιτών», σύμφωνα με την οποία τα δύο Κινήματα δεσμεύτηκαν «από κοινού ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση σύμπραξης προεκλογικά ή μετεκλογικά με κόμματα ή βουλευτές που ψήφισαν έστω και ένα Μνημόνιο».

Οι διευκρινίσεις γίνονται από τον αντιπρόεδρο των Ευρωπαίων αντιφεντεραλιστών, επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος "Aντιμνημονιακοί Πολίτες" και ευρωβουλευτή, μετά τις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στην εκπομπή "Αντιθέσεις" της "ΚΡΗΤΗ TV" τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου.

Ξεκαθάρισε παράλληλα πως οι Αντιμνημονιακοί Πολίτες δε θα πάρουν μέρος στις Εθνικές εκλογές αυτόνομα καθώς ο χρόνος είναι λίγος για την προετοιμασία τους. Ωστόσο μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων και τη δέσμευση των κομμάτων για την επόμενη μέρα, θα εξετάσουν τυχόν στήριξή τους σε κάποια δύναμη.

Προανήγγειλε επίσης πως, μετά τις εκλογές, ο επικεφαλής του κινήματος των Πέντε Αστέρων από την Ιταλία θα επισκεφτεί τη χώρα μας και την Κρήτη.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News