Ειδήσεις

Σκληρή επιστολή Βενιζέλου προς Σαμαρά για την Γκερέκου

Σκληρή επιστολή προς τον κυβερνητικό εταίρο του, Αντώνη Σαμαρά, έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος, με αφορμή την "αρπαγή" της Άντζελας Γκερέκου από τη Νέα Δημοκρατία.

Η σύντομη επιστολή του Β. Βενιζέλου:

«Αγαπητέ Αντώνη, δεν περίμενα ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνέπραττε σε μία τόσο ανήθικη και αντιαισθητική πολιτική πράξη όπως αυτή της κ. Γκερέκου στην Κέρκυρα. Σε ένα νησί του πολιτισμού και της ευπρέπειας. Κρίμα».

Με τον τρόπο αυτό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την εξαιρετικά έντονη ενόχλησή του για τη "μεταγραφή" της υφυπουργού Άντζελας Γκερέκου στη Ν.Δ. ενώ μόλις πριν από δύο ημέρες με γραπτή δήλωσή της ανακοίνωσε τη στράτευσή της με το ΠΑΣΟΚ.

...Δηλητήριο!

Όμως το ΠΑΣΟΚ δε σταματά εκεί. Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του, «η κυρία έβγαλε ανακοίνωση ότι στρατεύεται με το ΠΑΣΟΚ», «δεν είχε πολιτικές διαφωνίες», και «είναι απαράδεκτη η κίνησή της» ενώ τα ίδια στελέχη κάνουν λόγο για «άστεγους τυχοδιώκτες οι οποίοι περιφέρονται από κόμμα σε κόμμα χωρίς πολιτικά κριτήρια».

Αναφορά κάνουν στο ΠΑΣΟΚ και στον Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος, όπως λένε, αφού γύρισε όλα τα κόμματα για να στεγαστεί πολιτικά, κατέληξε στη Ν.Δ. όταν είδε ότι δεν εκλέγεται ούτε με τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Ελπίζουμε να μη συμβεί αυτό και με τον Μάρκο Μπόλαρη, ο οποίος αφού έφαγε πόρτα από τον ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται πιθανόν να επιστρέψει στον Παπανδρέου» αναφέρουν στη Χαριλάου Τρικούπη ενώ από την έντονη κριτική τους δε διέφυγε ούτε η Ραχήλ Μακρή την οποία κατατάσσουν στους «άστεγους τυχοδιώκτες».

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος βρήκε το "πρόσφορο έδαφος" που έψαχνε προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τη Ν.Δ. (με την οποία είχε ταυτιστεί... σε σημείο εξαφάνισης) και να διεκδικήσει τις δικές του αυτόνομες πιθανότητες για μια καλή εκλογική παρουσία, η οποία, με δεδομένη και την πρωτοβουλία Παπανδρέου, δυσκολεύει μέρα με τη μέρα.

Σχόλια