default-image

Παγωμένα και τα σχολεία του Ηρακλείου

Περίεργα
Παγωμένα και τα σχολεία του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και τα σχολεία του Ηρακλείου... παγωμένα είναι! Οπως είναι γνωστό τα περισσότερα σχολεία στην ύπαιθρο του Νομού, ακόμη και στα όρια του Δήμου Ηρακλείου, είναι κλειστά λόγω της κακοκαιρίας, ωστόσο τα σχολεία της πόλης λειτουργούν κανονικά.

Αναγνώστρια του neakriti.gr μας έστειλε ένα σχόλιο, όπου επισημαίνει ότι το "ξεπάγιασμα" δεν αφορά μόνο στις περιοχές όπου έχει χιονίσει, αφού και τα σχολεία του Ηρακλείου - λόγω των περικοπών - έχουν... καύσιμα με το σταγονόμετρο για τη θέρμανση τους. Ας δούμε τι μας γράφει:

"Σας στέλνω αυτό το γράμμα για κάποιους προβληματισμούς μου σχετικά με τις πρωτόγνωρες θερμοκρασίες που αντιμετωπίζει η Κρήτη μας. Από χθες διαβάζω τις αποφάσεις διάφορων δήμων πως τα σχολεία τους δε θα ανοίξουν λόγω του χιονιά. Η απορία μου είναι η εξής, υπάρχει κάποιος που να σκέφτηκε τους μαθητές του Ηρακλείου;(και των υπολοίπων περιοχών όπως η περιοχή του Γαζίου, της Αλικαρνασσού κ.α) να σκέφτηκε υπο ποιες συνθήκες θα κάνουν μάθημα αυτά τα παιδιά; Και εννοείται πως εντάσσω και τον εαυτό μου στα παιδιά αυτά. Πρεπει να θεωρουμε πως είμαστε προνομιούχοι επειδή στη πόλη μας δεν έχει χιονίσει; και με το κρύο; τι θα γίνει; Τα σχολεία του νομού μας τα οποία δεν έχουν θέρμανση δεν είναι ούτε ένα, ούτε δυο.. είναι δυστυχως πολλά παραπάνω! Αλλά ακόμα και θέρμανση να είχαν, πως θα ζεσταθεί ένας τόσος μεγάλος χώρος σε 6 ή 7 ώρες που διαρκεί μια σχολική μέρα; Η απαντηση ειναι πως δε θα ζεσταθει διοτι ειναι 15 μερες κλειστα.. Φανταστειτε το κρυο.

Με εκτιμηση Ε.Κ"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News