default-image

Με… τεσσάρα στους «16» ο Πανιώνιος

Ποδόσφαιρο
Με… τεσσάρα στους «16» ο Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πανιώνιος δε δυσκολεύτηκε να νικήσει με 4-0 την Παναχαϊκή με αποτέλεσμα να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου ως δεύτερος στον πρώτο όμιλο.

Ο Πανιώνιος άνοιξε σχετικά νωρίς το σκορ καθώς μόλις στο 19' προηγήθηκε με τον Γιάννου. Σε βαθιά μπαλιά από το ύψος του κέντρου ο Κολοβός κυνήγησε την μπάλα, την έχασε, αλλά αυτή έφτασε δίπλα στον Γιάννου ο οποίος πέρασε έναν αντίπαλο του και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο 43' αλλά το φάουλ που εκτέλεσε ο Κολοβός πέρασε δίπλα από την εστία του Μπαλασάκη.

Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 53' ο Γιάννου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλε τον Κάργα αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες. Ο Κολοβός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και κάπου εκεί τελείωσε η αναμέτρηση.

Δυο λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος έφτασε στο 3-0 όταν σε μια κάθετη πάσα από την μεσαία γραμμή η μπάλα χτύπησε στον Ασίγκμπα και έφτασε και πάλι στον Κολοβό ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν αστόχησε.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 66' όταν ο Τασουλής από τα δεξιά έκανε την σέντρα και ο Γιάννου με πλασέ στην κίνηση πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Πάνος, Ρισβάνης, Παντίδος, Τασουλής, Σιώπης (69' Γκέζος Μ)., Μητρόπουλος, Μπούζας, Φούντας, Κολοβός (71'  Μασούρας), Γιάννου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Αλά, Στεργίδης (69' Χαρτσίας), Μαρουκάκης, Ντα Κόστα, Κοντοχρήστος, Τσώνης, Βιέρα, Μπατανιώτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News