Ειδήσεις

Επίσκεψη Μ. Σενετάκη στο ΚΤΕΛ Ηρακλείου

Στήριξη στην επιθυμία των μετόχων και εργαζομένων του ΚΤΕΛ Ηρακλείου για περαιτέρω εκσυγχρονισμό του μεγαλύτερου μεταφορικού οργανισμού της Κρήτης παρείχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στα γραφεία του Οργανισμού, ο πρόεδρος κ. Χαχλιούτης επεσήμανε στον βουλευτή την ανάγκη να συνεχίσει το έργο του μέσω της προσπάθειας προώθησης των έργων και των προγραμμάτων του Οργανισμού με κίνητρο την εξελικτική του πορεία.

Όπως ειπώθηκε, ο εκσυγχρονισμός μπορεί να υλοποιηθεί μέσω της μείωσης κόστους, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι άνευ λόγου επιβαρύνσεις στον τομέα της επιχειρηματικότητας και των μεταφορών. Στην ανάγκη εξέλιξης αναφέρθηκε και όσον αφορά τις υπάρχουσες υπηρεσίες, ώστε να καταστούν περισσότερο καινοτόμες και διαδραστικές και να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών.  

Κατά τη συζήτηση καίριο ζήτημα αποτέλεσε το αίτημα για φορολογική δικαιοσύνη, καθώς και ο τομέας του ασφαλιστικού, όπου ο κ. Σενετάκης γνωστοποίησε στοιχεία της προσπάθειας που επιτελέστηκε το τελευταίο διάστημα για τις ασφαλισμένες στο ΕΤΑΑ μητέρες.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής Ηρακλείου «τα βήματα που απομένουν είναι πολλά, όπως και οι τομείς που μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότεροι, με στόχο πάντα την κοινωνική ευημερία».

Σχόλια