default-image

Οδηγούσε τρεις ώρες με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του!

Κόσμος
Οδηγούσε τρεις ώρες με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας άγριος καβγάς σε μπαρ της Βραζιλίας ήταν ο λόγος που ο 39χρονος Juacelo Nunes de Oliveira κατέληξε με τρεις μαχαιριές στο σώμα του, μία εκ των οποίων ήταν στο κεφάλι.

Υπό την επήρεια μέθης, ο άντρας οδήγησε για τρεις ώρες σχεδόν μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Τερεζίνα, προκειμένου οι γιατροί να φροντίσουν τα τραύματά του.

Οι γιατροί του νοσοκομείου δήλωσαν πως ο 39χρονος «δεν είχε επίγνωση» ότι ένα μαχαίρι 30 εκατοστών είχε διαπεράσει το κρανίο του!

«Χρειάστηκαν σχεδόν τρεις ώρες για να φτάσει ο ασθενής στο νοσοκομείο», δήλωσε σοκαρισμένος στο CNN ο Δρ Gilberto Albuquerque, γενικός χειρουργός και διευθυντής του νοσοκομείου. «Όλη αυτή την ώρα είχε το μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του χωρίς να το γνωρίζει. Πιστεύουμε ότι το σοκ και η μέθη τον βοήθησαν να μην συνειδητοποιήσει τον τραυματισμό του.»

Ο 39χρονος ισχυρίζεται πως δεν έχασε ούτε για μια στιγμή τις αισθήσεις του. Ένα τέτοιο τραύμα θα μπορούσε να προκαλέσει εκτενή αιμορραγία ή να τον ρίξει σε κώμα, ωστόσο δε συνέβη τίποτε από αυτά. Το μαχαίρι διαπέρασε το κρανίο του ακριβώς πίσω από το οπτικό νεύρο και η επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί είχε διάρκεια δυόμισι ώρες.

Πηγή: onmed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News