default-image

Λευκή ισοπαλία και αποκλεισμός για τον Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Λευκή ισοπαλία και αποκλεισμός για τον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε ο Πλατανιάς κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήριο πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή στα Περιβόλια για τον 4ο όμιλο. Ο Λεβαδειακός κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας τον Εθνικό Γαζώρου και πήρε την πρώτη θέση αφήνοντας δεύτερο το «γηραιό».

Στα Περιβόλια, ο Πλατανιάς αν και είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή που το έκανε και η ισοπαλία και το τελικό 0-0 έφερε την ομάδας της Θεσσαλονίκης στους «16» και την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου εκτός της επόμενης φάσης.

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου ο Πλατανιάς αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Ηρακλή στα Χανιά με τους φιλοξενούμενους να ευνοούνται από το τελικό αποτέλεσμα και να παίρνουν την πρόκριση ως δεύτεροι στον 4ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 5' όταν ο Μενδρινός έδωσε στον Ναζλίδη, αυτός σούταρε, αλλά ο Χουάντερσον μπλόκαρε.

Η υπεροχή του Πλατανιά ήταν ανούσια στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης καθώς οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου έφταναν μέχρι την περιοχή του Ηρακλή αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί.

Στο 70' ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο γκολ όταν το σουτ του Φιγκέιρα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Χουάντερσον.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 78' για τον Πλατανιά όταν ο Ιντζόγλου έδιωξε πάνω στην γραμμή το πλασέ του Τόρες μετά από λάθος εκτίμηση του Χουάντερσον.

Μέχρι το τέλος του αγώνα παρέμεινε το 0-0 με τον Ηρακλή να έχει δυο καλές στιγμές και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να κάνουν κάτι άλλο παρά την υπεροχή τους.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Ιτουά, Μπανανά, Ζαραδούκας, Τετέ, Μαχαμάτ (57' Αγκιλέρα), Φιγκέιρα, Μενδρινός (57' Τόρες), Τσοντάκης (74' Μπέριαν), Ναζλίδης

Ηρακλής: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Βαλεριάνος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Πορτουλίδης (67' Μπαρτολίνι), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης (88' Αγγελούδης), Πασάς (57' Ρομάνο), Τσιλιανίδης, Λουκίνας.

Εθνικός Γαζώρου-Λεβαδειακός 0-2

Στο ματς που διεξήχθη στις Σέρρες ο Λεβαδειακός με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιλοσάβλιεφ που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του επικράτησε με 2-0 και πήρε την πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 17' όταν η κεφαλιά του Γιακουμάκη έφυγε έξω. Στο 24' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη στιγμή να ανοίξουν το σκορ όταν ο Μάγκας ανέτρεψε τον Πάλλα και ο Εθνικός Γαζώρου κέρδισε το πέναλτι. Ο Στρατηλάτης όμως απέκρουσε το χτύπημα του Χατζηδημητρίου.

Οι Βοιωτοί πήραν προβάδισμα στο παιχνίδι στο 41' όταν ο Βούκσεβιτς έδωσε στον Μιλοσάβλιεφ και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Γούπο.

Οι γηπεδούχοι από το 77' υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν με 10 παίκτες μιας και ο Τσουβαλτσίδης τραυματίστηκε κι είχα γίνει οι τρεις αλλαγές.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 80' και πάλι με τους ίδιους πρωταγωνιστές καθώς ο Βούκσεβιτς μοίρασε την μπάλα προς τον Μιλοσάβλιεφ που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

Εθνικός Γαζώρου: Γούπος, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης, Κωφοκώτσιος, Τσουβαλτσίδης, Μερεσιώτης, Σαββίδης, Χατζηδημητρίου, Κρεββατάς, Πάλλας, Παπαδόπουλος

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Σκέμπης, Παππάς, Μαχαίρας, Μάγκας, Γιακουμάκης, Βούκσεβιτς, Τομάς, Μιλοσάβλιεφ, Κονέ, Γκόμεζ.

Βαθμολογία ομίλου:

1) Λεβαδειακός 7

2) ΑΕΠ Ηρακλής 5

3) Πλατανιάς 4

4) Εθνικός Γαζώρου 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News