Ειδήσεις

Με Φ. Γεννηματά απαντά το ΠΑΣΟΚ στο ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Με τη Φώφη Γεννηματά θα ξεκινήσει το ΠΑΣΟΚ τον προεκλογικό αγώνα στο Ηράκλειο. Η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας θα περιοδεύσει στο νομό την ερχόμενη Παρασκευή, την ώρα μάλιστα που οι επιτελείς του Γιώργου Παπανδρέου θα παρουσιάζουν σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο του Ηρακλείου το ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος. Σχεδόν ταυτόχρονα η απάντηση από τη Χαριλάου Τρικούπη θα έρχεται μέσω Μεσαράς. Η κ. Γεννηματά πρόκειται να είναι η κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ είναι να οργανωθούν τουλάχιστον τέσσερις προεκλογικές συγκεντρώσεις στο νομό Ηρακλείου έως τις εκλογές. Έτσι εκτός από τις Μοίρες σχεδιάζονται συγκεντρώσεις σε Ηράκλειο, Χερσόνησο και Αρκαλοχώρι με ομιλητές στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά την τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου για το Ηράκλειο, πιθανότατα θα ανακοινωθεί αύριο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι περισσότερα από 15 πρόσωπα ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι βουλευτές, επιχειρώντας να διαψεύσουν όσους υποστηρίζουν ότι υπάρχει δυστοκία για να κλείσει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό.

Χρήστος Κώνστας

Σχόλια