Ειδήσεις

Aυτοί θα είναι υποψήφιοι στο Ηράκλειο με τον Παπανδρέου

Ένας πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ο γιος πρώην υπουργού θα "ηγηθούν" του ψηφοδελτίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, στο Ηράκλειο. Την ερχόμενη Παρασκευή όπως έγραψε χθες το neakriti.gr θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ θα βρίσκονται οι Φραγκίσκος Παρασύρης (πρώην βουλευτής), Χρήστος Στρατάκης (γιος του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Μανώλη Στρατάκη), Γιώργος Παπαδάκης (διευθυντής ξενοδοχείου), Μάνος Μπομποδάκης (αγρότης από το δήμο Γόρτυνας), Μάνώλης Πετράκης (πρώην μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ με καταγωγή από τη Βιάννο), Μανώλης Ζερβάκης (πρόεδρος Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων), Κατερίνα Θεοδωράκη, Γιώργος Παπουτσάκης (μηχανικός με καταγωγή από τη Βάθεια Πεδιάδος), Μανώλης Ανωγειανάκης (πρώην δημοτικός σύμβουλος Δήμου Φαίστου) και πιθανόν και ο Κώστας Μουντράκης (δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Χερσονήσου).

Από εκεί και πέρα και εφόσον δεν υπάρξουν ανατροπές για την 11η θέση του ψηφοδελτίου συζητούνται τα ονόματα των Γιώργου Βιτώρου (πρώην δήμαρχος Τεμένους) και Δημήτρη Χρονάκη (πρώην αντινομάρχης Ηρακλείου), ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο για μια επιπλέον γυναικεία υποψηφιότητα.

Στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου μεθαύριο θα γίνουν γνωστές και οι 150 πρώτες υπογραφές της ιδρυτικής διακήρυξης στο Ηράκλειο.

Χρήστος Κώνστας

Σχόλια