Ειδήσεις

Μαριάς: "Δεν έχω καμία σχέση με τους ΑΝ.ΕΛ."

Παρότι ο Πάνος Καμμένος δήλωσε στον Γιώργο Σαχίνη στην εκπομπή "Αντιθέσεις" (βλ. video) ότι ο Νότης Μαριάς παραμένει ενεργό στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. και μάλιστα θα εκπροσωπήσει το κόμμα σε κεντρικά πάνελ, ο ίδιος ο ευρωβουλευτής με δήλωσή του επανέλαβε ότι πλέον δεν έχει «καμία σχέση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Συγκεκριμένα, με αφορμή δηλώσεις του Προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. κ. Πάνου Καμμένου στην εκπομπή "Αντιθέσεις" του τηλεοπτικού σταθμού "ΚΡΗΤΗ TV" τη Δευτέρα 5/1/2015, ο αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και επικεφαλής του πολιτικού κινήματος "Aντιμνημονιακοί Πολίτες", ευρωβουλευτής, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δηλώνω για άλλη μια φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμιά πολιτική και οργανωτική σχέση με τους ΑΝ.ΕΛ. μετά τη μνημονιακή τους στροφή που συντελέστηκε με τις αποφάσεις του συνεδρίου τους και τη συνακόλουθη παραβίαση εκ μέρους τους της από 12/4/2012 Προγραμματικής Συμφωνίας ΑΝΕΛ/Αντιμνημονιακών Πολιτών σύμφωνα με την οποία τα δύο Κινήματα δεσμεύτηκαν "από κοινού ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση σύμπραξης προεκλογικά ή μετεκλογικά με κόμματα ή βουλευτές που ψήφισαν έστω και ένα Μνημόνιο".

Πιστός στις πολιτικές δεσμεύσεις που ανέλαβα προς τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους συνεχίζω να δίνω τη μάχη ως ευρωβουλευτής για την άμεση εξόφληση των γερμανικών αποζημιώσεων, για την καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, για τη διαγραφή του επονείδιστου χρέους και την αποζημίωση της πατρίδας μας από την τρόικα. Προκειμένου να πετάξουμε την τρόικα έξω από την πατρίδα μας και να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα».

Σχόλια