Ειδήσεις

Ο πρώτος νεκρός του χιονιά: 35χρονος στα Ρουσσοχώρια

Ο τρομερός χιονιάς που ταλαιπωρεί την Κρήτη από τη Δευτέρα το πρωί είχε και το πρώτο θύμα του.

Πρόκειται για έναν 35χρονο από τα Ρουσσοχώρια, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέθανε εξαιτίας των αναθυμιάσεων από τη γεννήτρια που χρησιμοποιούσε για να λειτουργήσουν τα βασικά ηλεκτρικά του σπιτιού του, και την οποία είχε θέσει σε λειτουργία εξαιτίας της πολύωρης διακοπής ρεύματος στην περιοχή. Η γεννήτρια λειτουργεί με καύσιμο (βενζίνη ή πετρέλαιο) και οι αναθυμιάσεις από την εξάτμισή της μπορεί να αποβούν μοιραίες, για το λόγο αυτό άλλωστε εγκαθίσταται σε ξεχωριστό δωμάτιο με σύστημα αερισμού ή και σε εξωτερικό χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές αργότερα και θα σας τις μεταφέρουμε άμεσα. Πάντως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άγνωστος 35χρονος είχε και πρόβλημα με την καρδιά του.

Στο Οροπέδιο

Κατάρρευση σπιτιού σημειώθηκε στο Οροπέδιο Λασιθίου και συγκεκριμένα στα Κουδουμαλιά, όπου μια οικία κατέρρευσε λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού που είχε συσσωρευτεί πάνω της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια γυναίκα είχε εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι, ωστόσο όταν έφτασαν τα σωστικά συνεργεία επιτόπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και έχει καταφύγει σε γειτονικό σπίτι, καθώς το δικό της προσωρινά τουλάχιστον δεν είναι κατοικήσιμο.

Σχόλια