Ειδήσεις

Διανομή ρούχων από το Δήμο Μαλεβιζίου

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.) πρόκειται να διαθέσει ρούχα - κυρίως παιδικά - τα οποία συγκέντρωσε από προσφορές φορέων, συλλόγων και ιδιωτών.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες μπορούν να επιλέξουν και να παραλάβουν τα ρούχα που επιθυμούν από το χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου Μαλεβιζίου στην λ. Ελ. Βενιζέλου 133, καθημερινά εκτός Σαββάτου & Κυριακής, κατά τις ώρες 15:00 - 21:00, κατόπιν επικοινωνίας με την ομάδα συντονισμού της δράσης του Γυμναστηρίου στο τηλέφωνο 2810.822.582 (ώρες 07:00-22:00) ή ηλεκτρονικά στο e-mail: doppam@melevizi.gr

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου επισκέφτηκε το χώρο συγκέντρωσης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Γιώργο Αεράκη και την αντιδήμαρχο Ε. Αποστολάκη και σε δηλώσεις του τόνισε: «Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Ενωμένη η κοινωνία μας, προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν και σε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας ρούχα, στο γυμναστή Κυριάκο Σταματάκη και τους εθελοντές-μέλη του γυμναστηρίου που συντόνισαν τη δράση, στον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Γιώργο Αεράκη, καθώς και στον κ. Γιώργο Νάθενα, ο οποίος αφιλοκερδώς μας παραχώρησε τον χώρο συγκέντρωσης και διάθεσης των ρούχων».

Σχόλια