default-image

Κλειστά τα σχολεία στο δήμο Μινώα

Κρήτη
Κλειστά τα σχολεία στο δήμο Μινώα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν από χθες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδας, με όλους σχεδόν τους οικισμούς να ντύνονται στα λευκά.

Άμεση ήταν από την πρώτη στιγμή η κινητοποίηση της δημοτικής Αρχής, στο πλαίσιο της πολιτικής προστασίας, με τα μηχανήματα έργου του Δήμου να βρίσκονται επί ποδός, διατηρώντας ανοιχτούς τους κεντρικούς δρόμους των οικισμών για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων. Σημαντική υπήρξε και η συμβολή μηχανήματος της 133 Σμηναρχίας Μάχης Καστελίου.

Λόγω του παγετού, με απόφαση του δημάρχου Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρία Καλογεράκη, κλειστοί παραμένουν σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Επιπλέον, αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Με δεδομένες τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η πολιτική προστασία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας εφιστά την προσοχή σε δημότες και επισκέπτες, ενώ συνιστά να αποφεύγονται κατά το δυνατόν οι άσκοπες μετακινήσεις στην περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News