default-image

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Ελευθερόπουλος

Ποδόσφαιρο
Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Ελευθερόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγή στα… ξαφνικά στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου. Η διοίκηση αποφάσισε την απομάκρυνση του Γιώργου Κούτση και στη θέση του αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με βοηθό τον Στέλιο Βενετίδη.

«Μετά από την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την Δευτέρα 5/1/2015, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Κούτση. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον κ. Κούτση καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα», ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τη θέση του προπονητή. Βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης», ήταν η νέα που ολοκλήρωσε τις αλλαγές στο προπονητικό τιμ της ομάδας. Η ομάδα του Βόλου αποτελεί τον τρίτο σταθμό στην καριέρα του Ελευθερόπουλου που έχει περάσει από τον Πανιώνιο και την κυπριακή ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός προετοιμάστηκε για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Φωκικό. Στην αποστολή είναι οι Κασμερίδης, Κολίτσης, Καρράς, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Ρόκας, Κορνελάτος, Θέος, Μέζα, Μαρτίνες, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Σκοπελίτης και Διαμαντόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News