Ειδήσεις

Σε κλοιό χιονιά η Βιάννος

Άνιση μάχη με την έντονη χιονόπτωση δίνουν από χθες τα μεσάνυχτα οι αρμόδιες Αρχές και στην ευρύτερη περιοχή της Βιάννου, καθώς χιονίζει ακατάπαυστα, με τις όποιες προσπάθειες να κρατηθεί ανοιχτό τουλάχιστον το κεντρικό οδικό δίκτυο να πέφτουν στο κενό (στη φωτογραφία η Βιάννος που έχει καλυφθεί με χιόνι).

Το πρωί της Τρίτης εκχιονιστικά μηχανήματα κατευθύνθηκαν στην περιοχή από Μάρθα προς Μέση όπου τις πρωινές ώρες εγκλωβίστηκαν λόγω των χιονοπτώσεων αρκετά οχήματα, με τους οδηγούς να παραμένουν στα αυτοκίνητά τους περιμένοντας να ανοίξει ο δρόμος, την ώρα μάλιστα που η χιονόπτωση εντείνεται. Λόγω της συνεχούς επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, η δημοτική Αρχή της Βιάννου απευθύνει θερμή παράκληση προς τους οδηγούς να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Την ίδια ώρα αντιμέτωποι με τις πολικές θερμοκρασίες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες οι κάτοικοι του δήμου Βιάννου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον δύο στύλοι της ΔΕΗ κατέπεσαν στη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα το δίκτυο ηλεκτροδότησης να έχει υποστεί σοβαρές βλάβες και τα συνεργεία της Δημόσιας Επιχείρησης να μην μπορούν να δώσουν, τουλάχιστον προς το παρόν, σαφή εκτίμηση για το πότε θα αποκατασταθεί η ζημιά.

Της Στέλλας Τερζάκη

Σχόλια