default-image

Θρήνος στον παγκόσμιο αθλητισμό!

Σπορ
Θρήνος στον παγκόσμιο αθλητισμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι δυστυχώς αλήθεια: Τρεις νέοι αθλητές, δύο Αμερικανοί και ένας Μεξικανός που μοιράζονταν τα ίδια όνειρα για μια μακρά και γεμάτη χαρές καριέρα έχασαν τη ζωή τους.

Οι μεξικανικές αρχές ανακοίνωσαν πως βρέθηκε δολοφονημένος σε δρόμο της Γουαδαλαχάρα ο πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Χάιμε Ουμπέρτο Ρομέρο Μοράν.

Ο 22χρονος που εκπροσώπησε το Μεξικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και συμμετείχε και στο παγκόσμιο της Κίνας βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με ένα φίλο του, όταν δέχθηκαν επίθεση από ένα γκρουπ οπλισμένων. Τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ πιθανότατα για να τους ληστέψουν. Οι δράστες διέφυγαν το σημείο του φονικού.

Το έγκλημα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (3/1), αλλά μόλις τη Δευτέρα έγινε γνωστό και φυσικά δεν άργησε να διαρρεύσει η φωτογραφία με τα δύο θύματα.

Η τραγωδία συνέχισε να εκτυλίσσεται αργά το απόγευμα. Από τη Γουαδαλαχάρα στο Σόλντεν της Αυστρίας με θύματα δύο Αμερικανούς αθλητές: Τον 20χρονο Ρόνι Μπέρλακ και τον 19χρονο Μπράις Αστλ.

Η αμερικανική ομοσπονδία σκι είχε στείλει ένα γκρουπ ανερχόμενων σκιέρ στις αυστριακές Άλπεις για προετοιμασία. Οι δύο αθλητές παρασύρθηκαν και καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα. Τέσσερις άλλοι αθλητές που βρίσκονταν μαζί τους, κατάφεραν να διαφύγουν τον κίνδυνο, κάνοντας σκι.

Πηγή: Sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News