Ειδήσεις

Οι υποψήφιοι των ΑΝΕΛ σε Ηράκλειο και Λασίθι

Ανακοινώθηκαν οι εννέα από τους έντεκα υποψήφιους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. στο Ηράκλειο και μένουν δύο ακόμα θέσεις, τις οποίες θα πλαισιώσουν στελέχη από τα κινήματα με τα οποία συνεργάζονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά δεν ανακοινώθηκαν απόψε.   

Οι υποψήφιοι που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. στο Ηράκλειο είναι οι: Κώστας Δαμοβολίτης, Μανόλης Βαρσαμιδάκης, Μανόλης Ζερβάκης, Καλλιόπη Ιεραπετρίτη, Γρηγόρης Μακαρώνας, Μιχάλης Παπαδοδημητράκης, Νεκτάριος Σκουλάς, Γεωργία Στεφανάκη και Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Επίσης, ο Π. Καμμένος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Λεωνίδα Μουντάκη που καταλαμβάνει μία θέση στο ψηφοδέλτιο του Λασιθίου.

Νωρίτερα με κρητική λύρα και μαντινάδες υποδέχτηκαν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο στο ξενοδοχείο "Galaxy".

Ο κ. Καμμένος κατά τη διάρκεια της συζήτησης-ομιλίας με στελέχη και φίλους του κόμματος είπε ότι «η πλημμύρα είναι καλό σημάδι για το κόμμα του η αλλαγή στο μέρος εκδήλωσης», η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στον Θεατρικό Σταθμό, αλλά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί εκεί.

Ο κ. Καμμένος που αναμένεται να παρουσιάσει μέρος του ψηφοδελτίου του απόψε στο Ηράκλειο, σε συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξης τόνισε ότι η «η Κρήτη είναι εγκαταλειμμένη όσον αφορά το θέμα του οδικού δικτύου αλλά και των αεροδρομίων».

Επίσης, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. έριξαν την κυβέρνηση και οι δώδεκα βουλευτές της κατά τη διάρκεια της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ είπε ότι σε περίπτωση που το κίνημά του συμμετέχει στην κυβέρνηση θα βάλει κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα και δεν κάνει πίσω.

Στόχος του είναι όπως επισήμανε η κατάργηση ΕΝΦΙΑ, καθώς και η κατάργηση των πλειστηριασμών.  

Ο κ. Καμμένος κατά της διάρκεια της συζήτησης με στελέχη και φίλους του κόμματος, αναφέρθηκε σε θέματα οικονομικής φύσεως, αλλά τον απασχόλησε και το συνταξιοδοτικό.

Βάλια Μπούη

Σχόλια