Ειδήσεις

Αγώνας επιβίωσης ξεκινά για τον ΟΦΗ

Η δραματική κατάσταση η οποία υπάρχει στον ΟΦΗ περιγράφηκε στην σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, στο κατάμεστο κλειστό του ΒΑΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Ανδρέας Μανουσάκης τόνισε ότι θα πρέπει να δοθεί μάχη για την ομάδα και ότι η Γ' Εθνική δεν είναι λύση, αφήνοντας αιχμές για την προεδρία Πουλινάκη και την οικονομική διαχείριση. Για τον ΟΦΗ ξεκινά αγώνας επιβίωσης και πρέπει άμεσα να βρεθούν χρήματα για να κλείσουν τα πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε μέσω δικηγόρου επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντας από την εταιρεία "Royal Group" από το Κατάρ για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΟΦΗ, με το θέμα να είναι υπό διερεύνηση.

Σημαντικό θέμα είναι ότι η απερχόμενη διοίκηση δεν απαλλάχθηκε από τη διαχειριστική χρήση του προηγούμενου έτους ενώ ανακοινώθηκε ότι νέος προπονητής του ΟΦΗ είναι ο Νίκος Αναστόπουλος.

Διαβάστε πως εξελίχτηκε η Γενική Συνέλευση, όπως σαν την παρουσίασε το neakriti.gr:

Ξεκινά η διαδικασία στο κλειστό του ΒΑΚ, με πρόεδρο της συνέλευσης τον Χρήστο Μιχαλόπουλο και γραμματέα τον Παναγιώτη Σπυριδάκη. Στη συνέλευση υπάρχει απαρτία και έτσι όλα τα θέματα θα συζητηθούν κανονικά. Εντωμεταξύ, περίπου 500 άτομα δίνουν το "παρών" στο κλειστό του ΒΑΚ.

Το παρών δεν δίνει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης.

Στην ομιλία του ο Ανδρέας Μανουσάκης τόνισε ότι το χρέος τα τελευταία χρόνια δεν μειώθηκε αλλά μεγάλωσε και τόνισε ότι η Γ' Εθνική δεν είναι λύση. Αναφορικά με το "ναυάγιο" με τους Ιταλούς είπε ότι έγιναν διάφορα γεγονότα της τελευταίες ημέρες, όπως το ότι έκαναν έξωση στον συνεργάτη του Γκατούζο, τον Γκαετάνο, και αυτός κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του!

Γίνονται ερωτήσεις για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, με τον πρόεδρο να απαντά ότι τα στοιχεία που υπάρχουν θα δοθούν στην δημοσιότητα.

Τώρα έχει πάρει το λόγο ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανόλης Βασιλάκης και αναφέρεται στα οικονομικά.

Αποφασίστηκε η απερχόμενη διοίκηση να μην απαλλαχθεί από τη διαχειριστική χρήση της προηγούμενης σεζόν. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μετόχων κ. Διαλυνάς κάνει λόγο για οικονομικές ατασθαλίες. Νωρίτερα, υπήρξε ένταση στην κερκίδα και ηρέμησαν τα πνεύματα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Ακολουθεί συζήτηση σχετικά με την επιστολή ενδιαφέροντος για τη "Royal Group" από το Κατάρ. Ο δικηγόρος κ. Φουκαράκης που εκπροσωπεί την εταιρεία παίρνει το λόγο αλλά τονίζει ότι λόγω του δικηγορικού απορρήτου δεν μπορεί να πει κάτι παραπάνω, απλά ως κομιστής της πρότασης, δηλώνει παρών στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Την επιστολή διαβάζει ο πρόεδρος της συνέλευσης, Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Το λόγο ξαναπήρε ο Ανδρέας Μανουσάκης και είπε ότι κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της ΠΑΕ αποφάσισε  ότι νέος προπονητής θα είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Όσον αφορά το θέμα της "Royal Group" δεν συζητείται από τη Γενική Συνέλευση αλλά θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η Γενική Συνέλευση έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί. Ο πρώην παράγοντας της ΠΑΕ, Αριστείδης Λεβεντάκης έκανε πρόταση ώστε οι τρεις πρόεδροι (ΠΑΕ, Ερασιτέχνη και Συλλόγου Μετόχων), να κάνουν μία επιτροπή που θα διερευνήσει το ενδιαφέρον της εταιρείας από το Κατάρ.

Σχόλια