default-image

18 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο - Συνεργασία με "Δράση"

Κρήτη
18 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο - Συνεργασία με "Δράση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 18 Ιανουαρίου θα κάνει την προεκλογική του εμφάνιση στο Ηράκλειο ο πρόεδρος του "Ποταμιού" Σταύρος Θεοδωράκης.

Το πρόγραμμα της παρουσίας του στην Κρήτη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ούτε και αν συνδυάσει την επίσκεψη στο Ηράκλειο και με την παρουσία του στις υπόλοιπες πόλεις του νησιού.

Ανεμένεται πάντως να έχει επαφές με τοπικούς παράγοντες, φίλους και στελέχη του "Ποταμιού", ενώ πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί και προεκλογική εκδήλωση με ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σ.Θεοδωράκης είναι και υποψήφιος βουλευτής Χανίων (ως πρόεδρος κόμματος έχει δικαίωμα υποψηφιότητας σε δύο περιφέρειες).

Συνεργασία με τη "Δράση"

Την απόφασή του να στηρίξει το Ποτάμι στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Δράσης Θεόδωρος Σκυλακάκης, παρουσία και του επικεφαλής του Ποταμιού.

Την κοινή συνέντευξη άνοιξε ο Σταύρος Θεοδωράκης λέγοντας:

"Η Δράση αποφάσισε να στηρίξει σε αυτές τις εκλογές το Ποτάμι. Αυτό ήταν μια ευχάριστη είδηση για μας. Υπάρχει ένα απόθεμα δυνάμεων στη Δράση που προστίθεται στο Ποτάμι. Είναι άλλο ένα άνοιγμα του Ποταμιού στις υγιείς δημιουργικές προοδευτικές δυνάμεις της χώρας. Έχουν υπάρξει οι Μεταρρυθμιστές, η Ευρώπη - Οικολογία και τώρα Δράση, που είναι ο παλιότερος σχηματισμός από όλους μας, έχουν πει το ναι στο Ποτάμι σε αυτή την εκλογική μάχη."

Ο Πρόεδρος της Δράσης, Θόδωρος Σκυλακάκης συνέχισε:

"Είναι μια σημαντική μέρα για μας. Αποφασίσαμε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία στην διοικούσα επιτροπή της Δράσης να στηρίξουμε το Ποτάμι σε αυτές τις εκλογές, να ενθαρρύνουμε τα μέλη και τα στελέχη μας να μπουν όσο είναι εφικτό και στους συνδυασμούς του Ποταμιού. Αν εκλεγεί, που ελπίζω να εκλεγεί, κάποιος θα ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, θα ακολουθεί την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, αλλά θα παραμείνει στην Δράση, η οποία συνεχίζει την αυτόνομη λειτουργία της. Αισθανόμαστε ότι το Ποτάμι είναι ένας συγγενικός χώρος, μεταρρυθμιστικός, κάθετα απέναντι στο πελατειακό κράτος, κυρίως από πλευράς των ανθρώπων που το στελεχώνουν. Είναι ένας βαθιά φιλοευρωπαϊκός χώρος, γιατί το θέμα της συμμετοχής στην Ε.Ε. και στο ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτο. Σε αυτές τις εκλογές είναι ανάγκη να κερδηθεί η συμμετοχή στην Ευρώπη και να συνεχιστεί η πορεία της Ελλάδας και να ηττηθεί το πελατειακό κράτος. Αυτό πιστεύω θα εξασφαλιστεί με την ψήφο στο Ποτάμι."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News