Ειδήσεις

Χιόνια στο οροπέδιο, η βροχή "σαμπόταρε" τους ΑΝΕΛ

Ενώ μια οικογένεια με ένα μικρό παιδάκι εγκλωβίστηκε στα χιόνια στην είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου και βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια απεγκλωβισμού τους, η κακοκαιρία "σαμπόταρε" και την αποψινή εκδήλωση των ΑΝΕΛ στον Θεατρικό Σταθμό!

Συγκεκριμένα, είχε προγραμματιστεί ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου σε συνάντηση στελεχών του κόμματος στον Θεατρικό Σταθμό. Ωστόσο ο καιρός είχε άλλη άποψη, αφού η αίθουσα όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση πλημμύρισε και φυσικά δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί από το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Τα στελέχη των ΑΝΕΛ αναζήτησαν την επόμενη προσφορότερη λύση και κατέληξαν στον ξενοδοχείο Galaxy, ωστόσο παραμένει και η δυσκολία της ειδοποίησης όσων γνώριζαν ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Θεατρικό Σταθμό.

Χιόνια στο Οροπέδιο

Και ενώ το Ηράκλειο "παλεύει" με την βροχή, στο Οροπέδιο έχει ενσκύψει κανονικός χιονιάς! Η χιονόπτωση είναι συνεχής και σφοδρή και μάλιστα οι αρχές του Οροπεδίου και ο Δήμος προειδοποιούν τους κάτοικους να μην κινούνται, ακόμη και με αντιολισθητικές αλυσίδες, αφού η πιθανότητα να εγκλωβιστούν στα χιόνια είναι πολύ μεγάλη!

Μάλιστα προς επίρρωσιν τούτων, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που εκινείτο στην είσοδο του Οροπεδίου, εγκλωβίστηκε από τη σφοδρή χιονόπτωση! Ο οδηγός ειδοποίησε με τηλέφωνο και γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού τους, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο ΙΧ επιβαίνει οικογένεια με ένα μικρό παιδάκι.

Σχόλια