default-image

Καμμένος: Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ αλλά... με "κόκκινες γραμμές"

Κρήτη
Καμμένος: Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ αλλά... με "κόκκινες γραμμές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τοπικά θέματα ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Μίλησε για τις «επιδοτήσεις που "κόβονται" και είναι πολύ σημαντικές» για αγρότες και κτηνοτρόφους, όπως και για τις «καταστροφές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων», ζητώντας την άμεση παρέμβαση του περιφερειάρχη και του υπηρεσιακού υπουργού.

Σε ό,τι αφορά το πολιτικό σκηνικό, ανέφερε ότι δε θεωρεί δεδομένη τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, λέει ωστόσο «ναι» στη συνεργασία με εθνική εθνότητα αλλά με "κόκκινες γραμμές" όπως η παραμονή στο ευρώ.

Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά τόνισε πως απειλεί τους πολίτες ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ, γεγονός που, όπως είπε, το κόμμα του δε θέλει. Μεταξύ άλλων ακόμη ανέφερε ότι η χώρα χρειάζεται αλλαγή και πως εφόσον οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκλεγούν θα σταματήσουν κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

Το αργότερο μεθαύριο το πρωί ο Π. Καμμένος ανέφερε πως οι υποψήφιοι στο Ηράκλειο θα έχουν γίνει γνωστοί, ενώ σήμερα το απόγευμα στις 6, στην ανοικτή εκδήλωση στο Θεατρικό Σταθμό, εκτιμά πως ίσως να είναι σε θέση να δώσει στοιχεία για τον κορμό του ψηφοδελτίου.

Ερωτηθείς για τον κουμπάρο του που εγκατέλειψε το κόμμα, Γ. Μπαμιεδάκη, είπε ότι αποτελεί παρελθόν για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Τέλος, ανέφερε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση εάν θίξει εθνικά θέματα αλλά και την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News