default-image

Καραμπόλα με... ετοιμόγεννη στη οδό Ηρακλείου-Μοιρών

Κρήτη
Καραμπόλα με... ετοιμόγεννη στη οδό Ηρακλείου-Μοιρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κακοκαιρία φέρνει και τροχαία, αφού ορισμένοι νομίζουν ότι η οδήγηση στη βροχή είναι... ένα και το αυτό με την οδήγηση σε στεγνό. Βάλτε και την έλλειψη ορατότητας και... το κακό δε θέλει πολύ να γίνει.

Πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό Ηρακλείου-Μοιρών, στο ύψος του Αγίου Αντωνίου, έγινε καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, προκαλώντας ένα μικρό... χάος, αφού έκλεισαν οι δρόμοι.

Μάλιστα στο ένα από τα τρία αυτοκίνητα επέβαινε μία ετοιμόγεννη έγκυος και ένα παιδάκι δύο ετών. Και οι δύο, παρότι δε φάνηκε να έχουν πάθει οτιδήποτε, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όλα είναι εντάξει.

Γενικότερα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο η κίνηση είχε διακοπεί για αρκετή ώρα και επιτόπου έσπευσαν η Τροχαία και οχήματα της οδικής βοήθειας, προκειμένου να ελευθερώσουν το οδόστρωμα.

Το ατύχημα έγινε όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο που εκινείτο προς Μοίρες, ξέφυγε από την πορεία του και ντεραπάρισε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο Ι.Χ. όπου βρισκόταν η έγκυος και στη συνέχεια έπεσε πάνω τους ένα τρίτο Ι.Χ.

Ευτυχώς οι ταχύτητες με τις οποίες κινούνταν τα οχήματα ήταν μικρές και κατεγράφησαν μόνο υλικές ζημιές.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News