default-image

Και δεύτερη παραίτηση στη Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ

Κρήτη
Και δεύτερη παραίτηση στη Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον Μανώλη Πετράκη που παραιτήθηκε από τη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, την Κυριακή είχαμε μία ακόμη παραίτηση, αυτή τη φορά της Έφης Βολανάκη. Μία παραίτηση που κατά πολλούς ήταν αναμενόμενη, καθώς εξαρχής η ίδια ήταν και παραμένει στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου.

Η Έφη Βολανάκη δεν έχει μέχρι στιγμής κοινοποιήσει δημόσια την παραίτησή της, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την έχει καταθέσει ήδη στα όργανα της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Πλέον προκύπτει σοβαρό ζήτημα για τη λειτουργία του νομαρχιακού οργάνου του ΠΑΣΟΚ. Και αυτό γιατί τα παραιτηθέντα μέλη αριθμούν πλέον τα δύο, όταν οι αναπληρωματικοί είναι τρεις και πρόκειται για τους κυρίους Σταυρακάκη, Τσιλογιάννη και Γιαλίτη.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι δύο εξ αυτών παραμένουν στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου. Σημειώνεται ότι η κ. Γιαλίτη είναι στενή συνεργάτιδα του Μιχάλη Καρχιμάκη, ενώ ο κ. Τσιλογιάννης εμφανίζεται ένθερμος υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου. Έτσι θεωρείται αβέβαιη και δύσκολη η αποδοχή της τοποθέτησης τους στην Ν.Ε. ακόμη λοιπόν και αν ο κ. Σταυρακάκης ενεργοποιηθεί πολιτικά δεν αρκεί για να καλυφθούν οι θέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News