Ειδήσεις

Κυνηγούσε τη μητέρα του με το αεροβόλο

Συναγερμός μεταξύ των αστυνομικών στο Ηράκλειο για ένα άτομο που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα και το οποίο κατά το παρελθόν έχει δημιουργήσει διάφορα προβλήματα.

Πρόκειται για έναν άνδρα που "δραστηριοποιείται" κυρίως στην περιοχή των Πατελών και της Κηπούπολης και ο οποίος φέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αεροβόλο, το οποίο πάντως δεν έχει χρησιμοποιήσει.

Ο άνδρας σύμφωνα με τις πληροφορίες, κυνηγούσε στους δρόμους των Πατελών τη μητέρα του με το αεροβόλο, δίχως ωστόσο να την πυροβολήσει με αυτό, προκαλώντας μεγάλη αναστάστωση στη γειτονιά.

Όταν έφθασαν στην περιοχή οι αστυνομικοί ο 35χρονος περίπου άνδρας, προσπάθησε να ξεφύγει στα γύρω στενά, αλλά συνελήφθη, καθώς προσπαθούσε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Η σύλληψη έγινε κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες της μητέρας του, η οποία μάλιστα επιτέθηκε φραστικά ενάντια σε αστυνομικούς και δημοσιογράφους.

Πάντως, ο άνδρας συνελήφθη και αφού πέρασε από το Αστυνομικό Μέγαρο, μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να ασχοληθούν μαζί του οι ειδικοί.

 

Σχόλια